今日靚仔同事同個靚女同事傾港股,我埋去搭嘴話買開TQQQ

50 回覆
252 Like 36 Dislike
是咁的話說今日食完飯返黎 聽到個靚仔同事同個靚女同事傾緊港股
=靚仔同事
=靚女同事
=我

靚仔同事:唉。個仆街維尼又出黎搞亂個市,搞到我輸到仆街
靚女同事:嘩,乜咁危險架,咁易輸錢,仲諗住我都學下買股票添
靚仔同事:都唔係既。。。但買股票贏錢係唔易架

我聽到後就埋去搭兩句
我:乜而家仲有人玩港股既咩?係人都買TQQQ架啦
靚仔同事:乜Q嘩?
我:T!Q!Q!Q!啊納指三倍
呢個時候靚仔同事已經R晒咁 唔知佢諗緊IQ博士定咩 我都費鬼時理佢
靚女同事又問啦
靚女同事:咩黎架?第一次聽
我:美股etf黎 穩贏錢 年頭到而家已升咗60%lu
靚女同事:嘩 咁多
靚仔同事聽到60%立即頭耷耷見佢開住牛牛app望住堆紅到仆街既中丐股 眼裡面散發淚光 我都唔好意思再激佢
我同靚女同事就繼續傾下美股同佢個美股

到差唔到多放工時 靚女同事就問我一齊唔齊食晚飯 順手傾下美股咁
我話ok

差唔多行到公司門口個陣
靚女同事:咦 乜你今晚唔洗睇住個市咩
我:下 要睇既咩 升硬架啵
突然間靚仔同事一枝箭咁從後撞埋黎 搞到我彈飛三呎
見佢仲係頭耷耷 眼濕濕 口罩都濕鬼晒 我擔心佢輸錢輸到無錢開飯 都唔好意思問佢賠湯藥費
靜啦
作文????
升硬就吹大咗
升硬就未必
最多話有買貴無買錯
有調整, 捱幾個月, 都會回家
長遠升硬
起馬都7.2啦
SQQQ準備升空
是咁的話說今日食完飯返黎 聽到個靚仔同事同個靚女同事傾緊港股
=靚仔同事
=靚女同事
=我

靚仔同事:唉。個仆街維尼又出黎搞亂個市,搞到我輸到仆街
靚女同事:嘩,乜咁危險架,咁易輸錢,仲諗住我都學下買股票添
靚仔同事:都唔係既。。。但買股票贏錢係唔易架

我聽到後就埋去搭兩句
我:乜而家仲有人玩港股既咩?係人都買TQQQ架啦
靚仔同事:乜Q嘩?
我:T!Q!Q!Q!啊納指三倍
呢個時候靚仔同事已經R晒咁 唔知佢諗緊IQ博士定咩 我都費鬼時理佢
靚女同事又問啦
靚女同事:咩黎架?第一次聽
我:美股etf黎 穩贏錢 年頭到而家已升咗60%lu
靚女同事即刻除左我條褲幫我含撚
到差唔多射個陣佢即刻拎個西出黎逼我射入去 話要同我生bb

個靚仔同事就眼濕濕咁跑走左
加甜
有無同女同事講你今晚想入美股
麵哥經歷仲癲過我
dllm
五十步笑百步
屌奶星原來麵神出咗神諭話穩贏,唔怪得TQQQ今晚插到閪冧
ON9 譚仔阿姐都識CRYPTO啦
仲有後生唔識美股?
TQQQ都中招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞