有冇人有興趣一齊打csgo

63 回覆
4 Like 3 Dislike
官ser外掛聖地黎
唔建議玩,太多外掛仔vac又唔會捉
report都報唔到仇
同埋你無打開rank可能silver開局,就算無外掛玩你,你啲隊友嘅槍法同觀念都會令你大開眼界特別係russian九成都係troll,搞到你打成個月都未必升到上gold,辛苦自己
如果唔太care自己個rank,casual開心好多
好有心
Up. 隻game仲有人玩嫁
師兄可唔可以帶一齊玩
想有報位一齊打既感覺但係無朋友
之前好多掛,成堆人轉圈圈,兩隊互開不過自從前排改版 要比錢先有rank 玩,無曬堆免費仔打rank ,之後就無咩遇過外掛,最少唔太感覺到,我打rank 只打5排,溝通到開心好多
可能我唔好彩,比錢玩rank之後兩三日都俾外掛仔屠,最過分係dust2 a long穿牆同door awp死三個,仲有由t base穿mid door deagle headshot兩個。
我過一個月之後上線條友仲未俾人ban,之後就一直棄到而家。
上面有個tg group,你可以入去
之前試過玩團體死鬥
幾乎全部都係AI
點解
Up
Up
重玩返一個星期, 琴日del左, 平均一場幾隻外掛
冇premium嘅Dust II真係外掛聖地
真係長玩唔好玩mm啦
因為無人玩官方server 多新手/外掛撚
csgo community server有屍場
驚外掛只好轉esea/faceit
5E Asia比強國閪玩
神仙打交都好好睇架其實兩隊鬥快係spawn穿
好介紹wor巴打,之後試下先,thx
即係除左打RANK之外唔打官SER?
除左新手 外掛同極休閑hea玩會玩官ser
正常人都玩community server

打rank多數faceit/esea/強國5E asia
官方rank都有人玩 但你預十鋪有8.5鋪都有外掛
Up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞