其他公司出緊摺機, 出名創新既Apple仲係加120 hz

430 回覆
198 Like 59 Dislike
唔明點解apple 唔重點講120hz

明明加左120hz 應該係會令UX 有好撚大分別

佢只係求其揾幾個人講左兩句就算
隻驚可以無視個notch都幾好野
俾人講中晒唔使咁嬲豬覆兩次嘅
講緊其他公司敢試新野 研究新野
要咁計嘅日本機分分鐘仲早
exactly
出街無乜人用摺機 等摺
會愈整愈好 而且佢唔怕出咗摺機會搶tablet 生意
摺mon nokia 有? 認真唔知
其實係講緊其他公司遇到樽頸位敢嘗試
Pro res根本屈機
iPhone 依家有成兩個log profile ( Dolby vision, Pro Res)
真 除咗佢 其他人唔會服 完全無咗舊時既創新feel
行街所見
都真係只見過一次有人用
講中邊樣, 笑柒你無句中你都可以屈成講中晒 。

一句到尾, 你邊句講中?
認同,依家係度笑摺機既都只係因為個一條痕
未來如果做到無痕式,相信好多人會用
同意,用得慣咪ok囉
希望你用apple超創新嘅120hz用得開心
賣點係收割
apple 出名創新? 係咪搞錯左啲野
我用iPhone 12拍緊 b roll有prores
不過你應該唔知咩黎
落後咗人幾年 俾班tech友笑咩
同ifan講更加冇用 就算繼續60hz
佢地都照買
12有ProRes?
佢走咗之後 Apple真無一年柒過一年人地3叔又出摺機、Pixel上google嘅野又快過佢
利申iPhone XR用家但對Apple 太失望了
我差不多有齊apple 既野
今年除左ipad mini
真係悶撚到爆
iphone 除左個os 同eco system(但你要買曬佢produ t)
innovation 同影相真係輸samsung sony
sony 部X1 Mk III 拍片影相贏IPHONE 幾條街
而且IPHONE塊 SENSOR 咪又係SONY
幾時有break-though 野睇
依家gay cook 年年改下cpu 同鏡頭就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞