其他公司出緊摺機, 出名創新既Apple仲係加120 hz

430 回覆
198 Like 59 Dislike
Steve Job真係好勁,基本上到以家都無人可以超越佢,iPhone和An機基本上都仲係跟緊佢嗰套。起碼領先30年了。
你話效能過剩係啱嘅,但你諗深一層,慳電核心嗰邊都更慳電咗
效能好咗,用更低負載去完成一個task
pro同非pro嘅a15係唔一樣
非pro少一個gpu core
依個結果似係pro版
Apple連同自己舊u對比都唔夠膽
至於efficiency 我唔覺得會有咩改變
今年果少少嘅提升係明顯因為粒電大左
真心有慳到咩,召喚 12 Pro 既人有冇覺得慳左?
Marco正
apple 而家所謂“新功能”人地其他廠商早3-4年前已經有
例如120hz mon, 個touch id放係on/off switch 道...etc
閹割soc的確仆街
12系列連電池都閹割埋,你話係咪仆街
摺機係創新?
樓主00後?
iPhone13 Pro續航力好過12 pro max?13mini續航=12/12pro?
https://lih.kg/2700290
慳左,用多 d 位放其他零件,電量維持,都算慳左既!但慳位放其他零件既話,我相信好多人想要番個 3.5mm 囉!
Samsung 點解出摺機,因為諗唔到有啲咩勁野講比客戶知囉
摺機咁撚垃圾都好 J 唯一賣點就係可以摺埋。
日日對住個 Mon 中間個摺痕就煩,用緊 Flip 3 覆你。
期待14等14
一定會大更新,依照慣例
以前電話係摺機 後尾唔摺 依家又話摺 玩啊?
撚過下三叔嗰兩部摺機
真係唔多掂喎
應該要改個勁啲嘅名
遲下可能整 360 旋轉 mon
佢中間有條摺痕
仲難頂過m額
真係睇唔透
GUI: am i a joke to u?
佢mom條摺痕點頂…….
用落點會留意,同notch 一樣
下年有望見 4 筒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞