其他公司出緊摺機, 出名創新既Apple仲係加120 hz

430 回覆
198 Like 59 Dislike
價錢領先全球
皮半一部
sor 你講既機全部唔中
換電再戰十年啦你
講到咁肯定點知完全唔中
我就用S20+ 既
我唔知有無計錯啦
非pro a15 cpu gpu快a14頂盡5%
基本上無ipc進步 仲離譜過牙膏廠
代表嘅唔只係iphone
係下年嘅mac單核都唔會有咩進步
最多堆多d核
13相機進步又唔大(直接用番上年pro max果set) 同12最大分別就係多左個低能拍片mode
13 pro就不嬲話算係大進步
電話既相機, 因為sensor 同鏡都唔夠大, 只係變咗玩執相.
所以升級完見個鏡頭都係咁既大細係唔會有反應.

出面直係做野主力影相拍片都好少會用電話啦.
apple技窮得只剩下stable
住係非洲?
摺左部 iPad mini 佢
其實 Apple 冇錯,問題係平民窮,又要睇呢樣睇個樣,有錢人只係知道 13 就可以了!

所以我呢 d 窮撚 s21 , 13 都冇錢買!
鏡頭係改正左12 弱點
如果ultra wide 無理變型仲正 最近對焦係12 亦俾人講係弱點
話時話以前 d 3D 電視都收哂皮,唔講已經忘記了
唔送火牛
摺機又唔見你買
摺機有撚人用
蘋果A15處理器的GPU測試跑分比A14高出不少,其峰值能力比A14處理器快13.7%。據報道,曼哈頓3.1 GPU基準測試顯示,A15第一輪測試成績為198FPS。第二輪在140FPS至150FPS之間,稍有下滑。

但即便如此,它對安卓競品也有一定優勢。在曼哈頓3.1測試中,搭載AMD GPU的三星獵戶座2200處理器的成績為170.7幀,省電模式下則降至127.5幀。三星獵戶座2200算是安卓陣營中性能最強的處理器,但就測試成績來說,它仍然比不上蘋果A15處理器。

事實係大部份人都樂見智能電話進入「唧牙膏」時代,iPhone同an機都會趨向intel CPU咁㩒用
https://lih.kg/2353874
樽頸期冇必然年年換,你用夠4-5年先換啦

事實係大部份人都樂見智能電話進入「唧牙膏」時代,iPhone同an機都會趨向intel CPU咁㩒用
https://lih.kg/2353874
係, 睇完我都去緊出部摺機
太領先了

其實個個都係抄佢?
證明你閱讀理解唔係好掂
我懷疑我係,因為我都見唔到
三星摺機都出左6部,成班唔留意就話無人用,無人用點出到六部。

尤其係新出果部flip 3, 歷代以來最好賣。

不過知大家睇唔起iphone以外既科技好正常,正如iphone用120hz前話120hz無用既人一樣。
個芒唔可以篤 會留永久痕跡
領先遷就部機?
效能過剩,要幾快都冇用,你除非可以行隻 GTA V,D 人用手機咪又係 ig , fb , lihkg , whatsapp , photo,你比粒 i9 落去都冇用啦!

總之年年發佈會又係,快d,影相靚d,環保d

但點都好又會大把人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞