耶撚入 有幾多基督徒扑過野

385 回覆
2893 Like 365 Dislike
睇班明星就知啦
有邊間建議拍拖扑野, 想入
扑咗同唔扑 都只不過係上帝比你嘅考驗
真人真事,
係U識咗個基督徒,
讀女校平時望落好純品,
拍拖之後問佢係咪處,
佢話係,
但係俾教會有個”哥哥”後入過,

知佢係俾人呃,
但聽完真係頂唔順,
過咗兩個禮拜就分咗手。
其實信得嘅就去跟果套價值觀,唔一定跟得哂,起碼盡力去跟。佢哋咁問咪同啲聲稱黃嘅質疑話做乜唔可以食藍店無分別
其實點解性交係罪
今日有買三送一既優惠
你快快手扑3次第4次唔洗祈禱
手工野先好,睇到有冇心機最鐘意收信
電話銀包呢啲我冇錢買咩駛鬼佢送
分分鐘買左唔啱駛仲搞笑
我都認同其實好多都係後世教會interpret出黎
利申無恆常返教會 但一個月一次聚會咁 分享下祈下禱打下牌飲下酒 係啲好虔誠嘅人眼中應該覺得cls
支持
扑咗
話猶太律法唔洗守既係保羅

保羅從來冇見過在生既耶穌

保羅自稱得到耶穌天啓,但係猶太同胞冇人支持佢

歷史最悠久,地理上又夠近既Coptic Church都幾多要割包皮

唔討論人既耶穌唔通討論神既耶穌咩,冇辦法推翻既理論有討論既必要
其實呢啲野真係笑死
如果個約定本身對方係故意搵你地笨或佢自己都搞錯左
你知道左之後唔想繼續又係破壞約定咩?
唔該巴打
Council of Jerusalem喎,英文維基啲reference 長到好似正篇咁,圍住佢寫既論文多到數唔到
心佢老母意
我想做愛 你整張卡比我做咩呀
人地上黎討論區分享身邊有d點樣既基督徒,你又要唔信,再講翻自己身邊果d點樣點樣

咁點解我一定要信你 唔信上面果堆?

同埋 無經過低谷 無墜落過 又唔係自細比屋企捉左去教會搞到無得揀 都唔會信教啦

郁d就割蓆 割割下就發覺成個社會人口入面得翻1%你口中果d「真基督徒」,分分鐘少人過摩門教法輪功

你估好威?呢d只能夠稱為異端渣
比哂走棧位你 對你幾好
感恩啦
龍門任耶撚搬
你可以揀信或者唔信依個係你自由
我只係講返件事嘅真相出嚟
等其他人唔好將啲攞基督徒個朵招搖撞騙嘅趴街就當啲真基督徒真係咁

耶穌唔係冇講過入窄門嘅人係少㗎啦
少人咪少人囉
而家黑社會疊馬咩

同埋冇講過好威,你唔好亂咁加啲字落我嘅論述上面
係唔俾屌定唔俾你屌咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞