耶撚入 有幾多基督徒扑過野

385 回覆
2893 Like 365 Dislike
講得啱
肯負責就係囉
遇着啲只係為咗同你上床搞到你破左基督教規條你就真係喊三聲
次次出左事就割 咁咪好無撚敵?
你祖先係咪鰲拜

掛名基督徒笑死
再扑
再祈禱認罪

一路loop落去
算啦, 解釋太多都無謂
真係信既, 自己會不斷問下自己自己信緊D乜、教義係D乜、上帝同自己又有乜關係, 如果聖經咁易LIST OUT晒所有condition, 我估人生真係易行好多,上面講既自由, 去到最尾咪又係同自己負責任。

有信仰既, 咪問下上帝自己咁O唔OK LAW, 如果佢無乜回應, 有時自己都要摸石頭過河, 無計。
你話結婚前扑野,硬係話有rule定無rule去限制, 真係雞蛋同雞,最重要你自己過唔過到自己果關, 唔好做完又話後悔做仆街閪人, 要原諒

利申: 結婚前無扑過
婚前扑野唔代表濫交,但容易引致濫交,尤其係果啲身體成熟咗但仲剩係識聽人講唔識自己思考又冇乜自制力嘅小朋友,所以表面上都係唔會提倡婚前扑野。

耶撚真係有咁本事洗腦就好喇
撚識佢哋咩
阿豬阿狗都話自己係基督徒
又唔識佢哋又冇同佢地接觸過
正常人都唔會信啦又冇證冇據講就係咩
所以我真正接觸過真正認識又真係有返教會嘅先真係基督徒
我夠可以話我係李嘉誠個孫啦
然後再買埋啲貴野扮係有錢人都得啦
咁唔通我咁樣做就真係李嘉誠個孫咩

除非真係經歷過自己冇得選擇嘅低谷搞到墮落左
如果唔係生活得順順利利好地地自己喺度搞嚟搞去
咁佢哋自己都知自己咩事啦
好撚好笑呢啲投票啲耶撚出曬黎 有冇咁多耶撚啊
不過多數最後同條女都會散
但扑完野好易就會分開

我唔夠膽試,如果真心愛一個人,想同佢白頭到老嘅話
耶撚梗係有啦
但係投票嗰啲係咪基督徒就唔知咋嘛
就好似正常人同仆街嘅分別一樣
不過我識果啲耶撚都會扑野的(每星期奉獻果啲)有啲番教會為左食女
煩少秒啦死耶撚
第時喺天堂同林奠玩得開心啲
唔扑野, 過乜夜
屋企張床爛左?
定有確診?
張床要人
咁耶撚都幾垃圾

又難溝又成日說教仲要唔係處

食屎啦
你唔惡我咪唔大聲囉
神直頭搞大瑪莉添啦
啱呀,仲要寫咁大段道理
其實除左少部份真係好嚴的教會,大部份都照同男朋友仆,一句日式的“以結婚為目標"已經可以做excuse
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞