急! 係停車場汁到隻貓

884 回覆
3098 Like 53 Dislike
去睇獸醫 BODY CHECK、問下要食咩貓糧 ....
跟手去 PET SHOP買砂盤、貓砂、貓籠!
返到屋企,留意溫度、門窗 ... 自己上網做下新手功課

其實,樓主有冇時間同恆心?長期作戰喎!
downey cat
隻貓媽媽等左個仔幾個鐘都未返黎

原來比樓主搶走左
要等貓媽媽上連登出 PO尋子!
劉明睇貓貓成長日記
太子nvp 推一推
NPV 非牟利獸醫診所 (29舖)
2393 2070
https://goo.gl/maps/W4jvDPAVM7w6fcxt8
好可愛
點解呢排成日見到執到動物post
變白即係代表咩啊
cute
之前執過隻一個月大既貓B,拎左去荃灣享和到睇,宜家養左4年都健健康康
不過呢間9成爆場
可能係有fiv
都可能係嚴重貓流感掛
拎返佢去停車場
留意吓貓媽有無出現
有就捉埋佢老母番去餵奶
日日睇貓youtube 送飯
貓嘅天性嚟
羨慕咁都發現到貓B
巴打唔好嫌麻煩
同埋一開始會洗多少少錢同佢睇醫生body check
接左佢就要養一世
望下fb 個貓group 都有唔少建議
其實佢喺度屌老母

痴撚線架,邊個綁架我呀

呢種係Flu眼,分泌感染耐左,會gel住眼簾令貓眼有層野

會上神經影響眼嘅係fip唔係fiv。fip係腹膜炎,fiv係俗稱貓愛滋

所以隔離post唔似flu眼係咁解。

and 樓主要驗係驗

fiv felv fcov 3個rapid test

一般如有病徵先會做埋parvo test.
發動連登仔技能
沖涼 睇醫生。 體檢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞