有無巴打鐘意玩神諭:原罪2?

205 回覆
32 Like 9 Dislike
都唔係 我試過拎黎玩steam版 sleeping dog
都幾熱下
講咩中國呀共產黨時就頂唔順block柒佢
九唔撚搭八
佢似屌唔過佢口中班小鬼就走黎依到屌
LONE WOLF 太OP 冇4個角咁好玩
唔係要屈 係要配合 cc

屈有咩好玩
老老實實

依類型原罪2算簡單易上手
而且回合制可以慢慢諗(有d情況仲可以開戰前俾玩家擺晒陣陰電腦)你都覺得難攪
似乎隻遊戲係唔對你電波
唔同類型
但2隻喺我心目中都係少有神作
原來係慣犯
念力法+無限重量箱
極端就係係同溫層圍爐取暖養成,可能你會認為我係度無的放矢無啦啦入黎屌人,我想做既只係去批判呢個現象表達唔同意見既存在並做個警號。os2既易上手令到好多未入過crpg坑既人入圈呢點功勞我承認,但同時亦都造成班新手只係用佢地理解過既簡化規則去批判其他crpg(例如回合制批判半即時制,職業build上手程度等),我不斷提甚至係去到屌就係唔想佢地最後變左呢種毒瘤去踏一捧一。假如有人見到我講既野心生不忿而去試左其他crpg再列舉例子黎反駁我,我感謝佢地既投入亦都因為佢地繼續深入了解更多crpg遊戲感到高興;假如有人因為我講既野而無變到我口中既毒瘤/由狂熱變返正常,我感到欣慰亦希望佢可以繼續警戒其他有可能成為狂熱者既人;假如有人認為我發癲胡亂批鬥, just see that as a joke~小丑戲愚人愚己不開心嗎?更有甚者看不順眼,有個制叫 block user一了百了。
再者,可能我講既野踏到某部份人既痛處,雲雲眾多巴打對我所講既野都無咩反應係有某幾位反應特別激烈,舊時都有講開上高登勿認真(連登同理),當一個佢地口中既痴線佬入黎發癲瘋言瘋語果時唔係選擇無視或者睇唔順眼直接block而係選擇反駁瘋言瘋語,到底痴線果個係癲佬定反駁果位係?
不過都講左咁多廢時再講,開post果位巴打都出到聲就依度講依度散廢事繼續騎劫,畢竟人地開post黎係想討論隻game而唔係睇辯論,辯得贏辯得輸又如何?有D野唔係做到最後留言果個講既野就一定係岩哂
講返少少隻game,同近年大部份crpg一樣通病都係愈整到後黎愈無錢就愈hea複雜程度同劇情直線下降,poe12如是pathfinder12如是os12亦如是,特別係os2最後兩章你同歡樂堡比係特別明顯
tldr 巴打你洗唔洗去睇下醫生
痴撚線講兩句就打成篇論文出黎
頂唔撚順 本身見巴打你係pathfinder post有討論先唔想block你 見到你堆字都覺得煩
你認真問我認真答冇咩問題,hea答或者亂答導致誤會引起爭執先係愚蠢既做法
Get a life

不過見到你咁都幾開心
起碼有一個人做人做到咁閉翳
正嘢
用Switch玩真心正
唯一係後期有少少卡

不過都應該Fix唔倒
兩睇啦,你睇人閉翳時人地睇你又係唔係閉翳?世界上又有冇人真係唔閉翳?
lone wolf easy mode
4個人都有傳送,其中1個點geo招城牆,次次開戰傳走d弓手戰士去角位封死佢,走到出黎既話開skin graft再傳多次
我係喺入去神壇之前其實有高地,先佈置好遠攻
然後搵肉盾去對話再傳佢出去
之後就輕鬆
見你地講到咁好玩去左DL
玩左兩日,.係好好玩,但難玩到仆街
無睇過攻略自己亂加點
而家LV4喺監獄入面死左三隻角色, 無晒復活卷
城入面D商人已經屠晒
我個SAVE係咪GAME OVER
點解會玩到唔夠復活卷
建議重開
你對話緊個時其實其他人可以郁 可以佈左陣先
你d遠程放哂係高地 之後傳送佢落個棺材隔離
再集火打死佢
剛剛入手咗ps4版有無人一齊玩
早排特價買左玩左120鐘
新手玩全法師隊,打算爆機後玩物攻雙獨狼
岩岩爆左
最撚嬲係90%命中射兩箭都miss 屌三聲
自己整左隻角 係弓手 主力出傷害
隊伍有red prince做坦 fane做法傷 sebille做收頭
不過上網睇啲人似乎唔興咁打
全程睇下劇情隨心打 無屠城
啲interaction幾頂癮 我隻角仲同fane開房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞