有無巴打鐘意玩神諭:原罪2?

205 回覆
32 Like 9 Dislike
每個城臨走都一定盡偷
有人直頭會盡殺所有之後無支線嘅npc拎經驗
你都九唔搭八
依家依到冇你口中既極端fans
你係到發癲做乜
定係你只係想搵人認同你
得啦得啦你好叻呀咁樣
依度冇就唔俾提?我提出一個客觀存在既情況之後表達我既主觀感受有咩問題?我冇針對在座各位而係對特定群體表達意見又有咩問題?定係post頭已經有版規講明只俾討論game內容唔俾討論玩家?我買電視同人討論品牌優劣傾開提起某品牌班打手唔掂都係發癲侮辱人?
每有os2既post 我就知會有個on9自己入黎發癲講咩larian小鬼
話時話 共產黨仲迫害香港人添
最易玩係水電法師
想特別d可以玩近身火法師

你可以參考下呢個網d build
雖然有d 唔update 但係除咗陷阱流之外既build都應該仲work
如果想再加戰鬥難度建議大家玩埋epic encounter呢個mod
上面各位巴打唔洗太激動既 好唔好玩呢d野好主觀
無可能有一隻game人人都鐘意
打機都係為左自己開心 無謂為咗隻game好唔好玩呢d咁主觀既問題搞到自己咁勞氣
試完法師同弓手唔會再想玩近戰
係咪敵人加2lv個個 定係random上buff
唔係,你講既係官方gift bag
有人整左個mod叫epic encounter直頭將成條game個戰鬥改哂,個難度係你而家玩原版最難都只係幼稚園級
人地建議你第一次玩佢個mod開返個正常試左先
冇fd唔會明
不過就算係咁我都覺得os2係神作級crpg
唔明冇fd點玩就真
同fd兩個玩 1人控兩隻人已經攰到乜
爆完一次真係冇心機再玩多次
個感覺似玩trpg咁,原版無咁明顯,玩mod玩到會爭裝
淨係諗起一個人要記4隻角色有咩CC技淨低
邊隻想飛去邊個位 邊隻有盾
已經卻步

未玩既建議搵個FD一齊
兩個人4隻角互補不足 你幫我坦我幫你控個感覺正過自己一個人做哂4個
一人控4隻真係好有難道
所以我玩LONE WOLF
你幾多Lv? 20應該就夠做
同埋你卡左咩位?
一個玩lone wolf
其實仲屈
Macbook air玩會唔會熱到仆街?
記得近戰二刀流火法型到仆街
有隔山打牛之術
打a bcdefg都會中招 仲可以爆擊
無話唔得既 但你睇落似發癲多過想表達意見囉
其實你想點
M1 MacBook air做乜都好,最多都係少少熱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞