有無巴打鐘意玩神諭:原罪2?

205 回覆
32 Like 9 Dislike
用空間轉換術(定唔知地形轉換術) 可以用毒霧屈死D非骷髏類既怪
有個MOD一個制自動sort好
火蝸牛係公主黎 你用動物溝通就可以同佢傾偈
女巫屋係著火個個癲婆既
有玩
PC SWITCH都有
想買埋IPAD 同IPAD版
path finder 可惜未有中文
玩英文本人都OK , 不過可能會MISS左細節野
果隻唔係3黎..
係FALLEN HERO 你當佢外傳啦
同埋玩法好似唔一樣
原罪2好玩到癡線,好少對一隻game咁沉迷

如果有fd一齊玩仲好
搵到一個肯同你一齊擺咁多時間落去煲既fd真係好開心

會一齊「倫」劇情,解謎,打交分工合作,
唔查資料情況下試哂一個任有幾多種解法,
合理分配資源,真係好難得
然而最近太忙,同佢玩到最後大城嗰到暫時擱置咗,約好咗同佢一齊爆機
得簡體
我同女友單機雙人玩
有排晚晚玩到3,4點先知仆街聽日仲要返工
第一次打個癲婆O 哂嘴...最後用左TELEPORT 大法搵附近個MASTER收佢皮

但係冇fd夠玩coop
呢個係一個方法喇
仲可以飲火抗水之後先開打
我玩左兩個版本,都係SOLO
我四次都係Solo
一開始有試過coop但係班fd好難夾時間
你就好啦,有fd 陪一齊解謎,一齊諗辦法過版的話,隻game會更加好玩
如果用奇技淫巧喺開頭海難後行去歡樂堡門口時殺咗亞歷山大,會有好頂癮嘅事情發生
間廠真係預晒啲19玩法
毒霧?
唔係好明點解個個人都話coop 好好玩? 自己一個諗策略唔係更加好咩
鍾意玩dnd應該鍾意玩coop
搵到同自己玩原罪嘅女友
仲有可以放死亡之霧屠城
同樣係build差pathfinder幾皮,過於簡化上手係易但數值大爆炸加on9雙甲搞臭哂隻game,除左有得聯機,畫面靚同邪道玩法之外故事衰撚過pathfinder同pillars of eternity
最撚煩係產生左班larian小鬼,日撚日去踏其他crpg吹撚到larian上天,左一句poe冇交互打法即時制垃撚圾右一句pathfinder麻撚煩build要睇十幾廿堆字,問佢玩過咩crpg就答你只係玩過os2或者bg3,屌你地老母收撚皮啦
SLG類巔峰神作,
爆左幾次。
最難打應該是支線任務有隻惡魔,厚血厚甲高攻難打到PK
簡單係咪缺點對輕度玩家黎講應該唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞