[League of Legends][464] 大C溫台24/7

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
7ss醉愛返工
ASUS ROG Strix GeForce RTX™ 3090 OC Edition 24GB GDDR6X White Edition (缺貨)
我的訴求就是起牆
缺貨
active : ASUS ROG Strix GeForce RTX™ 3090 OC Edition 24GB GDDR6X White Edition (out of stock)
只限
如果你係鬧文中一家人既話本人覺得反感

但如果你係鬧梗我既話,不如留個tg,約個時間出黎打一場,打完no hard feeling 然後交個朋友?
你你你好啊!! 如果嚇親你既話好對唔住啊 , 但但我岩岩發現到你起STEAM. 你知唔知依家有幾咁難搵到女仔打機, 其實呢.. 我只係好奇你想唔想同我打csgo ( 我大地球 所以如果需要我諗我可以carry我既小公主.) 因為我真係好想有人同我打matchmaking, 喂 喂, 可能我可以買把刀送比你做小禮物. 你鍾唔鍾意Karambit? 我我好鍾意. Anyways 你想唔想同我skype ( 唔係有心打攪你, 我只係想同你1對1傾計.) 如果我地skype 我諗我地可以討論點玩得好d :smiley: ( 如果你想既話我可以將我d dubstep 既聲音調低d. .. ) 我真係好想你加我, 我只係想識新朋友, 得既話女朋友更加好 仲可以同我一齊打機. 我可以做你最好既伴侶. 信我啦!! 我有乜都會比你, 幫你做牛做馬都冇問題 , okay? 打比我啦
話事
蛆狗?
我大意了啊 沒有閃
marvel?
澳門水療/桑拿懷緬圖
https://lih.kg/2702793
持精液針筒刺入女途人臀部 51歲變態男被捕罪成重囚10年
https://lih.kg/hCGkES

佩佩黎
第2頁
51歲 應該唔係撈po手足
佢係咁,話過佢好多次
佢弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞