(26)電單車討論區[105]

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
弊啦你係學牌呢ching
斜路起步熟唔熟呀?
有冇諗過如果斜路塞車點算?
有冇諗過cut線如果人哋唔讓你點算?
有冇諗過用50行70嘅路其他車會點?
有冇諗過攞車唔會係滿油?
第一次揸番去 call 左班fd 一齊拎車 cut 線d fd 幫我單擋
Thx
又係你個河屍youtuber call埋d魚球朋友塞哂成條路

咁驚我8月訂咗黑色
唔怕啦 我個陣洪水橋拎車番葵涌都係咁揸
對不起,是我河屍的錯!對不起!是對不起不是拍謝哦。
26能醫百病
萬事小心啦 返到屋企就係冠軍
總之行錯路唔好救車,順住去
就算真係唔小心上 highway 都唔緊要,總好過望都唔望就扭出去
Btw 學牌老龍係可以跟牌行 70
大埔道小心駕駛
老龍小心啲人鳩cut,望多兩眼附近啲車留意佢地動向同埋小心重dup,同埋條路爛到仆街,dun個陣唔好捉實手把,放鬆對手keep住油門,老龍最危險係啲車好撚粗魯大埔道無咩特別,視野幾闊無咩特別急嘅彎,慢慢揸唔會有問題
P牌都難搞,仲要學牌+一部未揸過嘅車。
真係有啲擔心
訂嗰陣佢同我講大概十月
往好處諗揸得掂老龍其他路段都唔係問題
我P牌行老龍要專心過紅隧攝車,有幾次都比人鳩cut重dup跣到差啲收皮
最怕佢dup到30去轉彎,因為我親身遇見過
報俾你既時間再加返兩個月就拎得啦,好似係
成個大圍都冇晒停車場泊26
唔通新車要泊街
上個禮拜見到太子附近骨位外面有架MV Agusta Brutale無落車冚無上鎖咁擺附近cam都無支個位又陰濕
我想問下新fairing車,忍4係咪已經算係多置物空間?
車尾可以起左塊分隔板令到空間見使d
駕駛seat位又可以唔要隨車附送既工具多返d位

我見新cbr600rr,同rs660個置物空間都好少,rs660個seat位都唔知放唔放到個車cam主機…
岩岩問左黑色要出年三月,白色出年二月
岩岩我都落左訂,佢同我講應該十一月攞車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞