(26)電單車討論區[105]

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
只愛巡航
咩羊先
Tmax 應該好難匹敵
成日都魚波魚波 都唔知仲嘈黎做乜
上個POST話佢無車行俾車佢試新車 佢單單打打
WFC???

波哥整車可能勁過13N(example only)既....
但....講車係唔係人地果皮,我就不清楚了...人地車行自然有佢地考慮因素

成日都有魚粉係到護航,波哥唔係知自己奶撚左野,2個禮拜前撚會跪咩
陪波哥出幾次車就當晒自己係老襟咁

我就強調一樣野啫
部車入得你車房,個客錢俾足,師傅又係你請返來
唔該,過得自己過得人,還車前起碼都QC一次先啦,吓嘛
做生意都要人教???
仲有成班人盲撐護航,得啖笑
咪就係tmax
後座話腳mark得開啲 反而無咁舒服
再睇埋價錢 已經唔批准買tmax啦
Here comes a new challenger!
我嘅訴求就係想睇圖 冇其他
我仲以為seat位大會坐得爽啲
咁搞法會唔會上熱門
諗起出面啲批鬥po:同我一齊推到上熱門推到魚狗仆街,你話要圖?哦你係魚PR魚粉盲撐護航
上個post:
1. 愛車X出事?屌魚波
2. 魚波出IG story?屌魚波
3. 又提返RS660?屌魚波

再睇返你呢個留言
4.魚波比人屌?屌魚波
追上一個po我追到隻狗都係得一個巴打有圖,仲要唔係要媽叉紅波
上個POST都好出色
人地話個腳踏換高左剎車制踩唔盡
丫波哥你換完係唔係都要試下個制呀??推部車出去行幾百米試剎車都要啦
真係裝撚完個腳踏就掉返俾個車主咩
扭幾粒鏍絲就賺幾百
DIY質素開車房就等執啦

之前仲有個巴打係佢到整完車,渣渣下波棍都鬆尻埋
係唔係屈佢,天知地知佢知車主知但我地唔知
但唔該唔好因為果幾百幾千生意,害人地無左條命
低質魚粉
你地同193 d老婆冇分別

圖呀柒頭
呀叔本來我淨係屌黑車堡
不過見到d魚粉咁柒戇鳩真係忍唔住出聲
咁晏先開工 今晚洗唔洗OT架
魚粉:哦!你屌鳩黑車堡!你係打手!!你係行家!!真係人唔笑狗都吠
我感覺到花生既味道
你貼呢張魚波道歉圖 你係唔係魚粉
我要睇魚波有錯唔認 整錯唔關佢事嘅屌客圖
開工囉開工囉
依家道咗歉 停收新order 重新分配工作/QC時間
所有手工上失誤會免費跟番

洗唔洗賠埋條命比你呀(根據上個po既留言邏輯)
早晨呀,柒汪
食咗餅未呀?
哦,你係魚波老婆
我前個POST有乜就講晒
我都係針對一樣野啫
開得車房就唔該還車前QC一下
唔單止係同波哥間車房講既

至於撐魚屌魚,我一個崩都無得收,關我撚事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞