將軍澳討論區 (22)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
唔啦 唔鍾意咁密同多人
上年3,4月有幾間中層成交左638,670,690
清半都清靜 有巴士又有海景,而家係橋景
小巴都幾密下 8分鐘直出坑口東港城
Push
670-690唔算6百頭啦
有小朋友既話, 性價比高, 一步到位
連登威力
講真,大把人上房事台搵料,咁少盤真係睇完post即買唔奇
一值有留意,新都細兩房最差都好似你600頭,坑跌力強,始終地鐵站上蓋
如果朝頭早六七點多唔多車,我通常六點幾要出門口
講真都要個屋苑本身係好野先得既,有比較之下啲人自然會識得揀
平,質素又唔差,接受到個地理位置其實好抵
將軍澳維景灣畔9月至今暫錄8宗買賣成交,實用呎價17973元。中原地產將軍澳都會駅第二分行高級分區營業董事伍錦基指出,維景灣畔13座中層B室,實用面積449平方呎,1房間隔,單位於今年7月以820萬元放盤,現以790萬元易手,減價30萬元,實用呎價17,595元。售價為同類新高價,售價剛於上月錄得同類高價786萬元,再推高4萬元。
上年比多十萬差不多兩房都買到
下年又會講同一番說話,有幾多個可以最低買
我朋友話朝早繁忙時間都無太大問題
你六點更加無問題
呢啲成交新聞係康城post 係春藥來
事實係升
想知有無將軍澳各個屋苑車位租價比較
拍賣會推出35項物業僅沽1伙 怡心園搶高7%售出
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20210914/bkn-20210914181904262-0914_00842_001.html

環亞物業拍賣周二(14日)舉行物業拍賣會,推出35項物業公開拍賣,最後僅售出1個住宅單位,為將軍澳怡心園4座中層A室,實用面積約656方呎,開價750萬港元,獲搶高55萬元或約7.3%,成交價805萬元,呎價12,271元。
添好運正式執左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞