台北夜店

1001 回覆
17 Like 14 Dislike
Wave同babe18勁多香港人
扮abc有女食
台妹同港女一樣shallow

咁from where?
醉愛babe可惜回港
各位玩得開心d
btw繼續求歌
babe 最好玩最多回憶

同hk 比完全差幾皮,d 氣氛

其香港係點
都係咁樣貼女?
人都係咁多?

其香港係點
都係咁樣貼女?
人都係咁多?

香港玩貴好多啦

我自己而家情願去台北玩,台妹都高質d,
香港太多鬼佬屈機

其香港係點
都係咁樣貼女?
人都係咁多?

香港玩貴好多啦

香港太多鬼佬屈機

唔止台妹 好多韓妹tim (標準單眼皮細眼個d都有 ) 港女就都有 但好似比前兩者小?
屌 岩岩返黎香港 已經掛住babe18

其香港係點
都係咁樣貼女?
人都係咁多?

香港玩貴好多啦

香港太多鬼佬屈機

唔止台妹 好多韓妹tim (標準單眼皮細眼個d都有 ) 港女就都有 但好似比前兩者小?
屌 岩岩返黎香港 已經掛住babe18

btw有無巴打教授下過程

同埋你地其實落club係 真係為左帶走 定場內yo下攬下跳下舞貼下算 定識下朋友
成功率又如何? (ps報埋身高身型 thanks)
台中邊間好
屌佢老尾 琴日babe18撞正查牌 跟住又冇乜靚女 重要勁多美極 真係乜撚野mood都冇曬
屌佢老尾 琴日babe18撞正查牌 跟住又冇乜靚女 重要勁多美極 真係乜撚野mood都冇曬

星3應該好玩
好似話多人d
club到播個d歌幾上腦
你地最鍾意邊首

琴日最high咪bang bang bang同shape of you

put hands up係咩歌黎?
bang bang bang好hi 落左幾次 每次呢首d人就hi

原來shape of you就係呢首
本身無聽開歌唔識

求歌
今晚halo/elecktro開檯有冇人join 四人成團 now only have 2

完全唔明點解其他po仲有人吹奏babe18呢間垃圾
呢間野已經冇女可言
識玩都係過elektro/halo玩 不過halo未夠11點就爆場爆到仆街 插針都插唔入
個場又細 又多鬼妹鬼佬
過omni玩仲好

呢間野已經冇女可言
識玩都係過elektro/halo玩 不過halo未夠11點就爆場爆到仆街 插針都插唔入
個場又細 又多鬼妹鬼佬
過omni玩仲好

bb18好l多女wo 場都算爆 排成粒鍾
halo未試過 但好憎多鬼佬 一黎d女自己會痴埋去 自己有d自悲 二黎見到就嬲 三黎鬼妹都唔會理短腸 雖然好放

呢間野已經冇女可言
個場又細 又多鬼妹鬼佬
過omni玩仲好

halo未試過 但好憎多鬼佬 一黎d女自己會痴埋去 自己有d自悲 二黎見到就嬲 三黎鬼妹都唔會理短腸 雖然好放

btw omni收幾錢 好似搵唔到
早兩日到對上1個星期
仲好high咁yo緊
返左香港之後既今日 我打緊喊露 香港堅無聊
黎緊去台灣夜機,想同條女去跳下舞飲下野,想問下台灣邊間club無咁狼死 另外閒日去多唔多人?唔想太迫

呢間野已經冇女可言
個場又細 又多鬼妹鬼佬
過omni玩仲好

Elektro 而家仲係咪星期三任飲?咁岩星期三去
黎緊去台灣夜機,想同條女去跳下舞飲下野,想問下台灣邊間club無咁狼死 另外閒日去多唔多人?唔想太迫

間間都狼死 不過你攬實自己條女其實仔都唔會插手
大家都玩得好君子

呢間野已經冇女可言
個場又細 又多鬼妹鬼佬
過omni玩仲好

Elektro 而家仲係咪星期三任飲?咁岩星期三去

無club唔狼死
等於無人叫雞入到房係談心
但有仔伴住會好d既 但點都會比人抽到水
如果我係你就不了
閒日人都好多
babe18 上星期去過4 5 6 日 日日都排成粒鐘到(11點左右開始排 拎埋酒你當12點鬆 只會有更長無更短)
wave去過早兩日既星期2 排+拎酒好似九個字到一個鐘

間間都狼死 不過你攬實自己條女其實仔都唔會插手
大家都玩得好君子

如果

唔介意比人屎忽撞下
心口仔hi到下

咁都應該得既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞