【初戀/校園】《副校長發現我寫甜故,竟然送一段初戀俾我》(完結篇)

434 回覆
199 Like 4 Dislike
在等待我下一個故事之前,
有興趣的讀者巴打絲打,
歡迎先重溫我以前寫下的故事

《我同鍾意咗十一年嘅人表白,佢竟然跳海死咗》—關於愛情、初戀與勇氣
https://www.penana.com/story/63218

《我專門幫人擺分手和頭酒》(已經出咗實體書!)—關於分手、後悔與和好
https://www.penana.com/story/66301

《你以為Flycation呢件事真係咁簡單?》—關於懸疑、堅持與執著
https://www.penana.com/story/76137
唔好話你,我都想讀多次
多謝牙俊絲
篇文真係好正…
你能幸福,我就快樂。
好好睇
就是夠平凡
才會有共鳴
睇得投入
自然就追落去

多謝樓主
加油
多謝
我地下個故見
今晚唔唯讀了

今次篇文係好平凡,的確無比玩open end,或者大家expect嘅good or sad end嚟得更令人印象深刻
但正因為平凡,因而貼地、貼到以為樓主嘅寫嘅男主係一部分嘅自已

所以,今次樓主都寫得好好啊

下次樓主新故見喇
CD-ROM is watching you
好睇 ”應該”會追你下個故
其實係巴
多謝Oppa巴支持好睇就好
大家都要快樂啊
仲要多謝三J巴你成日幫我推post
多謝萬朱莎華巴
多謝你欣賞呢個故嘅平凡
我會加油㗎
dalekcann巴 下個故見
多謝站長巴要幸福啊
下個故再嚟watching me
多謝死氣巴
好啊好啊 有時間追下舊故先 「應該」好睇
牙俊巴 下次再見
分別只係咁?

連登:照片下寫著:「We finally get together!Bless us!」

penana: we're dating ! It'll be great to have your blessings
勁啊
佢嫌我英文差, 所以要我改咗嗰句, 之後佢自己寫咗句要我換落去
終於結局 多謝樓主好文 第一次睇你故 繼續加油啊
聽講sad end? 唔想睇啲sad end嘅故 心情會變得好差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞