【末日與分身靈之謎】維多利亞的啟示錄-逃離中環篇

1001 回覆
130 Like 9 Dislike
Grad trip 呀
咁唔會正係去日本啦

尼泊爾

咁搞笑去尼泊爾
通常d人會去歐洲

啲同學識揀囉

巴打其實你啲朋友 / 同學仔係咪個個知你網上寫故?

純好奇

同問

好少會知
因為我好少講
不過見有朋友同同學讚我fb就知佢地有睇下我啲故咁
靚仔就係優勢
本身已經同囡去 依家仲要有囡主動痴埋嚟

三個男仔毒到玩菊花 仲邊有囡痴埋嚟

我而家就收工毒自歸家 你就有靚女合照

我毒不可耐

明明同人合照完
你比番少少責任心攞番人地contact 得唔得呀

咩責任心呀

你知唔知個女仔要鼓起幾大勇氣先敢對個頭埋黎同一個陌生人自拍?

回應下係男仔責任喎
推推推

純好奇

同問

好少會知
因為我好少講

我成日覺得個感覺會好奇妙

身邊既朋友原來係一個幾有名既作家
vs
知道朋友有睇自己寫既文,但唔知自己真正身分

佢地應該唔會咁覺得 因為我都唔出名
你講嘅我就會有 覺得開心
靚仔就係優勢
本身已經同囡去 依家仲要有囡主動痴埋嚟

我毒不可耐

明明同人合照完

咩責任心呀

你知唔知個女仔要鼓起幾大勇氣先敢對個頭埋黎同一個陌生人自拍?

回應下係男仔責任喎

我覺得你諗多咗
推推推

Thx bro
pish
無文都推

純好奇

同問

好少會知
因為我好少講

vs

咁你係實至名歸嘅
今日真係太累 Sor
今日真係太累 Sor

抖吓啦
你有好多故我都不停推介比啲fd睇 個個都話好好睇

我毒不可耐

明明同人合照完

咩責任心呀

回應下係男仔責任喎

我覺得你諗多咗

唔想識你點解要同你影相?

不過算啦我都係FF
這些機會

我毒不可耐

明明同人合照完

咩責任心呀

回應下係男仔責任喎

我覺得你諗多咗

不過算啦我都係FF
這些機會

時候未到啫巴打 總會遇到生命中嘅另一伴嘅
你有好多故我都不停推介比啲fd睇 個個都話好好睇

好感動呀 多謝你迷巴

純好奇

同問

好少會知
因為我好少講

vs

咁你係實至名歸嘅

係囉你太譧啦!淨係小藍一個故都7千幾正皮啦 仲要cd-rom既數目永遠會比我地想像中多好好多。

你暫時未出過書但咁多人記得,幾年前d角色名間唔中都有人提起,證明你係出名,連我身邊某d fd原來都有睇你

好鼓舞呀 哩個真係

我毒不可耐

明明同人合照完

咩責任心呀

回應下係男仔責任喎

我覺得你諗多咗

不過算啦我都係FF
這些機會

新故留名 但係講咗咁耐都係未有相 要以文代相

我毒不可耐

明明同人合照完

咩責任心呀

回應下係男仔責任喎

我覺得你諗多咗

不過算啦我都係FF
這些機會

Thank you 巴打
但毒撚最忌就係有自信

純好奇

同問

好少會知
因為我好少講

vs

咁你係實至名歸嘅

係囉你太譧啦!淨係小藍一個故都7千幾正皮啦 仲要cd-rom既數目永遠會比我地想像中多好好多。

你暫時未出過書但咁多人記得,幾年前d角色名間唔中都有人提起,證明你係出名,連我身邊某d fd原來都有睇你

係講我架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞