【末日與分身靈之謎】維多利亞的啟示錄-逃離中環篇

1001 回覆
130 Like 9 Dislike
樓豬唔好掛住溝女唔理我地

無溝呀 溝嚟做咩

無溝呀 溝嚟做咩

有女就是任性
無溝即係有時間寫文?

無溝呀 溝嚟做咩

有女就是任性
無溝即係有時間寫文?

返到民宿無幾耐
無女呀
搭飛機時 見到個女仔好熟口面
就係度望佢 諗佢係邊個
點知又比佢發現咗 變咗成程機就係度互望
到咗 自拍緊時 佢伸咗個頭嚟 影咗張合照
就係咁啫

有冇交換contact先

「我send返張相俾你丫

昅女就𥄫女啦

真心熟口面
就係度望佢 諗佢係邊個
就係咁啫

有冇問佢攞電話
借張相為名其實就溝女

無拎呀 但重遇到就好笑
無興趣溝女
就係度望佢 諗佢係邊個
就係咁啫

嬲我
靚仔就係優勢
本身已經同囡去 依家仲要有囡主動痴埋嚟

三個男仔毒到玩菊花 仲邊有囡痴埋嚟
說話之間,豐田車已經狠狠地撞上街邊的燈柱,車頭凹陷不已。

「慘啦!」我們立即趕上前,打開車門,只見純夏、學生妹凱欣和秦兒到暈到在車裡。

不見阿露?

在我們疑惑之際,血紅眼睛的阿露在車角忽然撲出,「看著!」肥龍用力推開我們,剛差一毫米就被她咬上!

「吼!」阿露變成完全四肢爬行,她全身的的血管都激凸活現,她的門牙已漸長成獠牙,眼神兇狠地瞪著我們!

「上箭!」肥龍說罷就率先射出箭來,箭矢疾風而飛,阿露立即往左一跳,就避過箭來。我二話不說,就接著射出第二次箭,可是阿露極為靈活地往後一躍,僅僅避開箭發。

二箭皆落空,我們正要上箭之際,阿露卻毫不留空間咬向我們,馬上就狂奔過來!

「阿」

我只是拿著弓,猶豫地站在原地!

「阿鈞!射她!」

我這才胡亂對著阿露的方向發一箭,可是完全看得出,這箭是壓根沒有打算射中。

阿露左跳右躍,身子極為敏捷地逃上街巷的廣告招牌,穿梭於其中,還人難以捉增不到她的行蹤!

我此時已上好箭,向上一射,卻完全不能命中目標!

「太快了!」
今日太攰 打到訓
靚仔就係優勢

我而家就收工毒自歸家 你就有靚女合照

我毒不可耐
巴打幾歲

今年畢業
巴打幾歲

今年畢業

下 幾大
Grad trip 呀
咁唔會正係去日本啦
gay廉bb
巴打幾歲

今年畢業

18歲仔有咩抱負
利申你岳父

我都想18歲
哪來的岳父
gay廉bb

白鳥BB
Grad trip 呀
咁唔會正係去日本啦

尼泊爾
靚仔就係優勢

我毒不可耐

明明同人合照完
你比番少少責任心攞番人地contact 得唔得呀
靚仔就係優勢

我毒不可耐

明明同人合照完
你比番少少責任心攞番人地contact 得唔得呀

咩責任心呀
Grad trip 呀
咁唔會正係去日本啦

尼泊爾

咁搞笑去尼泊爾
通常d人會去歐洲
Grad trip 呀
咁唔會正係去日本啦

尼泊爾

咁搞笑去尼泊爾
通常d人會去歐洲

啲同學識揀囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞