[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(14) 點解今集冇xxxx

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
不過TVB連叮噹,技安打阿福個頭都要CUT(用星星畫面取代)
明明中國版都無CUT
的確好難播到V

【中文版限定實體版首批特典】
首批購買Nintendo Switch™/PlayStation®4《超級機器人大戰30》中文實體版的玩家,可以獲得以下實體特典:超級機器人大戰30 限量金屬徽章

※上述為中文實體版首批特典內容物,數位版預購特典內容請依Nintendo eShop、PlayStation™Store、STEAM頁面為準。

※萬代南夢宮娛樂保留變更、修改、取消特典內容的權利。

※示意圖僅供參考,請以實際物品為準。

※內容、樣式可能未經告知有部分變更。

※數量有限,詳細請洽購買店家。
透明外盒+紙卡都幾慳皮下
「叛逆的春香閣下」當年節目巡禮都有講

但係都係冇播出嚟,有買到節目但係冇播係有可能發生

工作細胞好似買左無播
講真,而家睇動畫已經唔止得電視台呢個渠道

如果search網路大典,有一個好出名嘅人叫做「超級快訊網主」

條友不停咁數住電視台幾時停播乜嘢動畫,講足廿年

佢嘅想法就係最好一個電視台廿四小時播動畫,真係十分之中二病
TurnA值得一睇,嗰陣時「UC死忠」見到Turn A個外型就屌,屌足十年

當然我都明白UC死忠終極FF

就係Gundam前哨戰可以動畫化,不過呢個賓福德攞到英超冠軍更加難
都唔好講劇情 明明大師級設計俾人屌到袋底泥都不如先on9
冇計
TA個設計太破格
當時接受唔到係可以理解
咁你又唔好咁講
唔開月光蝶部機真係好核突
一開始見到個撇鬚好難唔屌個喎
機戰F係咪最完美既機戰?
https://lih.kg/2673154
年輕
我都見到,都廢事入去
了解下背景都知
隻野整整下人都換埋
仲可以點完美
聽資深機戰友講F平衡度最好…
見到呢句已經唔洗再睇
依期打返2OG,玩左40關左右
睇得出寺田放左好多心機入去
D關卡同SR設計雖然唔難,但最少要用心打下
唔似依家下下9沖沖回合
唔洗全部計
剩winky年代已經唔係
2og覺得差唔多
dp先覺得有用心
但再了解多d世界觀/唔好太抬愁就更好
2og最難sr應該係古蘭修出黎果關> 琉璃番黎果關
特異點崩壞?
係,之後再玩,一早改爆部風魔先搞得掂0改都唔知點打
講個好多次,機戰F唔係FF7
F F7可以重制唔代表機戰F都可以重制
回憶總是美好,但是人要向前望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞