[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(14) 點解今集冇xxxx

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
睇字都扯
轟格殊參拾式奧義 真艦橋斬艦刀
諗諗下,會唔會真係拎部艦當劍咁用
轟格殊GP03
佢話唔係合體 無話唔係搭載/居乘
可能係戰艦變boxer
你睇佢咁得戚自信強調都估到九成玩呢樣
分離都係3架艦
好似冇乜意思
佢咁強調唔係合體變型
唔知係唔想大家有期待定真係有d野
我懷疑可能係好似z3架狐狸艦咁多左d功能支援
再唔係變到XN-L咁,吉部曉擊霸上去
早過總統起OG玩呢招
有冇得比佢玩到
版權作補完
三木中武肺
之前哈老爺都好似係
OG 唔好出咁多啦...md 等到而家都仲話無經費開發唔到, 下集(如果有)就完左佢算啦,唔好加咩DD啦
永續ALPHA3啦
其實4P應該諗住下作完
係睇笨大幾時科水
有心完上集一早完到 屌佢老尾連alpha3個頭都冇 仲係前傳 dp玩佐次真女前傳仲唔夠 2og推前佐超男 ogs加真男起開頭
得閒咁屙少少alpha3出黎 點撚知佢幾時先屙晒
上md佢仲心熊想拖住做
而家咁既銷量佢上次都sad住講想完 佢自己都知有下集完唔到就永遠唔會完 奇蹟係下集唔完3@都多人買
而家先後悔太遲 明明有版佢睇 真係出唔到佢要負責比og fans屌屎忽到2046 抬轎丫拿 收埋唔出丫拿 自己野放最後丫拿
講緊2ndOG做得超靚都係得好少銷量?
魔裝
玩OG未必一定都玩魔裝啦
而且係POJ趕客
我就係講緊23主線冇進展最後爛尾
ogmd起f之後出 佢冇理由唔知之前死因
仲要拖og 邊有得兜
香港電腦通訊節2021本周末在香港會議展覽中心舉行,除了購物之外,亦會有電競及遊戲內容,當中 BANDAI NAMCO兩款新遊戲《破曉傳奇》及《超級機器人大戰30》,將於香港電腦通訊節期間,在場內攤位提供優先公眾試玩,相關展出資訊如下:

《超級機器人大戰30》
版本:Nintendo Switch™配搭BenQ EX2780Q QHD 144Hz 電競顯示器
展出攤位:B1 Altech Computer System Limited

有無人聽日去試玩?
社畜要返工
我聽日係電腦節返工
唔知有無時間過去睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞