[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(14) 點解今集冇xxxx

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
黎緊差唔多每日都有一套機戰番喎
邊套
上次c3黎d人問佢有冇og
佢黑晒面
我覺得最驚訝應該係咁多人問佢幾時有og
公司唔得閒睇,講左咩?
定只係輯之前d訪問算
啲人唔問「點解唔重制機戰F」已經算偷笑
最想知果啲唔答交唔到功課,發脾氣索性連官方無答到嘅問題都寫埋落去交稿
Q3:《SSSS GRIDMAN》的設定是在電腦網絡世界,怎樣與其他角色同場及建立關係呢?

A3:未回答

Q5:主角機「兇鳥30」的「XXX」眼罩設計非常引人注目,這眼罩可以打開嗎?後繼機會否也有這個「XXX」的設計呢?

A5:未回答

Q6:今集採用了版圖自選關卡的玩法,那玩家是否可以一次就完整遊玩所有關卡呢?還是也會有分歧存在?

A6:未回答

Q9:《Gundam 鐵血的孤兒》不少Fans仍在期待著,為什麼今集也不採用呢?未來仍有機會加入家用機的機戰嗎?

A9:未回答

答左既問題全部都係阿媽係女人、多謝玩家支持咁
3我覺得會係劇透事,5都可能有,唔答都ok(當然都要睇佢實際行文點樣「唔答」)
6就擺明on9唔睇之前訪問
9都係,之前寺田有講過點決定參戰作品
真係屌佢老味,難得上到去接受訪問,竟然問埋啲咁低能嘅問題

我諗條友最想問嘅就係「幾時重制機戰F」㗎咋
真係好想睇吓有請邊個聲優上去玩一版試吓跟住玩「現場配音」
會唔會有DLC機睇呢
以前正樹咪試過
V果陣都有 檜山上去玩配埋勇者特急出場對白
扮貓講野
高達今日公佈新作動畫
鐵血都仲未正式入得機戰
條主線咁難寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞