[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(14) 點解今集冇xxxx

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
原本佢地都唔係LAST BOSS
OP4係藍井艾露唱好正wo
其實係4個
ゲスト ガイアセイバーズ ルイーナ バラル
故事係之前EX正樹/琉璃 第4次 MX D RRR 再加ABS同打工仔
內容超豐富 OGMD個量根本搞笑
https://youtu.be/X7CkPY_oJ8Y

好鍾意呢啲快速解說,真係唔想花太多時間睇晒成套野,最好睇呢啲
https://youtu.be/Dob8mOQ49wk

有時gundam info 定期會放幾套
馬反其實好多人都睇過,不過總係有人未睇過嘅
OGMD 好容易睇到佢夾硬塞啲嘢落去做出嚟,搞到到喉唔到肺。
不如咁啦 學OE咁出幾章
OG F-I 打第一艦隊
OG F-II 打人工強念者
OG F-III 打假靈帝
OG F-IV 打丞相
OG F-V 打真靈帝

有心玩一集就收晒啦 仲分集數 呢個系列到時真係唔死唔得
我成日屌鳩佢鍾意囉人地野抬佢橋
收埋D野唔撚出
自己野就放最後
唔係個銷量柒到唔知出唔出到下一集
我先唔撚信佢咁順攤下集會完
動畫打佐未必再打
呢個唔優先
唔收都唔奇
原生種?
好撚心佢咪再強姦魔裝巨人族個設定啦
一係當初佢就寫番巨人族係因為天地異變(原生種)而收皮
但又要改到做比人類打死
哈魯卡拉傻啦
如果係十幾年前我都仲會花時間,但係而家真係唔想花太多時間

我真係唔得閒建立啲乜嘢感情,淨係想了解佢故事大綱

淨係great battle條線都唔知寫唔寫得完
個陣仲期望過加埋sc2入去
好似仲有部天級修羅神未蒲頭?
不過都預咗佢唔夠時間填哂d坑
Exceed應該似係想補埋影鏡同修羅神條線
補完唔係唔得既
收哂所有伏線應該60話以上
睇WIKI整合 順便加埋個人睇法

其實趕D係收得晒
最顛係全地球死曬, 好在比人㩒住
天級修羅神冇話過同EXCEED有關
係我成日咁估姐
影鏡世界應該唔解架啦
魔F難D 剩係堆大司教已經一定一集收唔到

但我覺得似係天降修羅神
Exceed紅髮參上

btw最好出哂邊疆所有女角做sub機師有特寫
佢出黎都應該冇咩戲個隻
OGMD牛仔咁
純粹令我軍再疊馬多D
我覺得系列最終作就應該加埋佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞