[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(14) 點解今集冇xxxx

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
只求黑正樹單機參戰
佢老公都爭招パニティリッパー乱舞の太刀
之後reset出新OG
日版有冇中文?
講到同OG關係
輪到
都有排未輪到黑正樹啦

唔爭在加埋呢招
擲斬擊做ALL
最好啦
咁耐都唔比招ALL佢
https://www.youtube.com/watch?v=0WlsXn09UUs
皇帝G真係好型
唔講實力,佢個作畫我覺得好過ZERO
ZERO魔王感係好勁,但係皇帝G完全表現到佢果種力量感同速度感
仲要完全冇偷懶,D特效又好睇
如果係Z3 大招連斬果陣肯定全黑玩剪影
30鐵也應該冇得換機啦sosad 可能有無限揸?
不過真心覺得係鐵甲萬能俠系作畫最型

btw睇返v既pv發現甲兒同龍馬個大頭相原來改過黎

雖然改完都麻麻地
有心SET一早分開佐兩招アカシックバスター啦
射擊係ALL
格鬥係大招級
既然下集完og 希望完到3@ 加埋w落去就收貨
D部合體機有得分體 統夜有騎士機當bonus
西元2xxx年,次元震發生頻繁... 時空崩壞... xxxx入侵....
有得分體既話
フォルテギガス當一個定兩個出擊位
一個就龍虎王咁出擊後分體
咁個兩部野就勁極有限
兩個出擊位以佢完佐劇情黎講
有冇咁多人花兩個位出佢地
換兩部gp03應該仲勁
j就起碼拳機大招分3種畫面先啦
應該當龍虎王咁處理
不過都係FF下 夠經費都要好得閒先會畫
最低要求ハイファミリア打ALL都唔係好過份啫
小黑小白各打一隻
ファミリア ヴィシージ呢招都應該符合all
愈數根本愈多
我要ヴァルザカード可以自由分體先
轉貼返巴哈既翻譯……

本週機戰廣播

1,沒有永不完結的故事

2,系列的角色也在不停增加,就比如假面騎士一樣,如果一部作品同時出現了50個假面騎士,怎麼想都很可怕吧,在動畫以及遊戲的載體上,已經漸漸無法承載起如眾多的角色了(所以4P是不是這幾年米村正二的蒙面超人全集結大亂鬥看傷了)

3,所以我打算在OGMD的後一部作品就把整個OG系列完結掉

4,其實這一點我也跟森住先生溝通過了,也有各方各面的聲音說OG是時候該結束了

5,所以應該有過這種想法的人應該也如願了

6,不過目前的情況是,現在我們還沒有開始相關方面的工作,看來完結掉OG還需要幾年時間才能完成
幾年
即係35週年可能先有機
係咪抵死呢,嘥咗MD唔推快啲劇情
將來有得出完結篇又要趕頭趕命(定係又諗衰格嘢分上下篇出)
望就望最終作搵返森住參與好頭好尾
35又40又好
唔好柒住完就得
依家根本冇能力一年一作
寧願細心慢慢搞好過
成埋伏筆點完

點爛尾
佐聯傭兵
巴路瑪帝國
靈帝
巨人
暗腦
真龍虎王
艾因
神雷
DGG 4號機
時空門
賣情懷賣得咁密
go go gundam victory
可惜當年冇係香港做過
有廣東話配音會正好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞