THE IDOLM@STER綜合討論區[62] pay salary,buy jewel,with love

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
980接近中

歡迎標題建議

結婚是銀包的墳墓

岩 收到風有人380連先中

結婚是諭吉的墳墓
咁樣好似好D

Ok

香港唔係用金牛咩

高巨俾開日元,好似係

碌香港信用卡唔使俾消費税

課金碌到香港卡?

窮丁丁用安災gay

andriod碌卡平唔平過game網買點?

應該貴過
之前嗰11劈應該88.0x USD
#ミリシタ 公式サイトがグランドオープン!キービジュアルの5人のアイドルがサイトTOPでお待ちしております!完成したばかりのTVCMも公開中!ぜひ公式サイトでチェックしてくださいね♪ http://millionlive.idolmaster.jp/theaterdays/

最右是咪貴音

白唔知乜,新人
980接近中

歡迎標題建議

結婚是銀包的墳墓

結婚是諭吉的墳墓
咁樣好似好D

Ok

香港唔係用金牛咩

高巨俾開日元,好似係

課金碌到香港卡?

窮丁丁用安災gay

未買過點唔清楚,應該game網再平少少

信用卡平d

香港唔係用金牛咩

高巨俾開日元,好似係

課金碌到香港卡?

窮丁丁用安災gay

信用卡同google卡係照匯率
而家7算差不多要720先10000羊
Itune卡唔知點解會平幾十蚊
980接近中

歡迎標題建議

結婚是銀包的墳墓

結婚是諭吉的墳墓
咁樣好似好D

Ok

香港唔係用金牛咩

高巨俾開日元,好似係

課金碌到香港卡?

窮丁丁用安災gay

信用卡平d

game網依家一pack 650hkd
信用卡計匯率連手續費唔係應該至少700hkd一pack咩?

香港唔係用金牛咩

高巨俾開日元,好似係

課金碌到香港卡?

窮丁丁用安災gay

免消費稅同大量入貨會平吧,唔係實體店唔會入貨賣
新post

THE IDOLM@STER綜合討論區[63] 結婚是諭吉的墳墓
https://lihkg.com/thread/267040/page/1

課金碌到香港卡?

窮丁丁用安災gay

應該係
買itune卡永遠平匯率三十蚊左右

課金碌到香港卡?

窮丁丁用安災gay

應該係
買itune卡永遠平匯率三十蚊左右

唔止,依家7算網店都賣緊650hkd

同埋其實月尾25~28號個陣288賣緊620hkd(當期時日元仲係7算緊)

所以佢啲卡批發價幾多好難知...
尋日課到東亞打黎問候
不過俾芝麻來電block鳩左
咁即係安災課金貴過蘋果
咁即係安災課金貴過蘋果

cygame既話

咁即係安災課金貴過蘋果

cygame既話

抽L哂D石去買iPad
980接近中

歡迎標題建議

結婚是銀包的墳墓

結婚是諭吉的墳墓
咁樣好似好D

Ok

香港唔係用金牛咩

高巨俾開日元,好似係

課金碌到香港卡?

窮丁丁用安災gay

信用卡平d

game網依家一pack 650hkd
信用卡計匯率連手續費唔係應該至少700hkd一pack咩?

cy海外收美金邊有你講咁貴
凜prprprprp
凜啊
我覺得自己係凜
智絵里ペロペロ
大家都凜了
ありすちゃんペロペロ
YA☆RA☆NAI☆KA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞