THE IDOLM@STER綜合討論區[61] 屍橫遍野涉谷凛 超渡亡魂俏歌鈴

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
偽p係屬於雜巴

要幫雜巴永續偽p

唔好亂黎

偽p係屬於雜巴

唔好亂講
雜仔上個月SSS洗左幾多星星(or pack)同平均每日打幾多個鐘?

冇數到
我只係記得20號果時300萬
頭先完左就800萬
有parade 既你預1000萬啦
雜仔上個月SSS洗左幾多星星(or pack)同平均每日打幾多個鐘?

冇數到
頭先完左就800萬

Btw點解好似咁多人衝第10期
明明個位數字都唔錯
放棄七月隻娃
應該夠抽多7 pack

你本命唔係文香咩

都洗濕左個頭
諗緊要實體玩具 定 抽data

暫時6.5 pack
應該係今次課得最多
上次文香 2pack 就齊左

gsc嗰隻? 等alter la

Figure 唔怕會炒
我想買dollfie 娃

冇數到
頭先完左就800萬

明明個位數字都唔錯

無數?食幾多星星回體都唔數架?定係你無食?

冇數到
頭先完左就800萬

明明個位數字都唔錯

緊係有食
但係冇數到
但係應該都2000石走唔甩
SG活動足夠我打200次活動歌既活動物
我記得有最少五日打左五個鐘以上
先追到1000內

冇數到
頭先完左就800萬

明明個位數字都唔錯

緊係有食
但係冇數到
先追到1000內
2000咋...

冇數到
頭先完左就800萬

明明個位數字都唔錯

緊係有食
但係冇數到
先追到1000內
2000咋...

我追杏活動都用左幾千啦

冇數到
頭先完左就800萬

明明個位數字都唔錯

緊係有食
但係冇數到
先追到1000內
2000咋...

話左冇數 只係比個大約你
同埋我集物活動果期打
打三首送一首
都夠我打200次以上既活動歌
應該唔只2000石
放棄七月隻娃
應該夠抽多7 pack

你本命唔係文香咩

都洗濕左個頭
諗緊要實體玩具 定 抽data

暫時6.5 pack
應該係今次課得最多
上次文香 2pack 就齊左

gsc嗰隻? 等alter la

Figure 唔怕會炒
我想買dollfie 娃

蚊香蛙
今個月第十期
我覺得打千二萬就穩陣
因為有parade

冇數到
頭先完左就800萬

明明個位數字都唔錯

緊係有食
但係冇數到
先追到1000內
2000咋...

我追杏活動都用左幾千啦

今個月第十期
我覺得打千二萬就穩陣
因為有parade
想要10期係因為卯月隻CD number都係10
今個月第十期
我覺得打千二萬就穩陣
因為有parade

預定半pack石啦
同埋分散D打會舒服D
唔好好似我咁
今個月第十期
我覺得打千二萬就穩陣
因為有parade

1200萬係穩陣既
今個月第十期
我覺得打千二萬就穩陣
因為有parade

預定半pack石啦
同埋分散D打會舒服D
唔好好似我咁
唔會啦,paradelive打多啲後面就輕鬆好多...
禮拜六日唔洗返工我應該會爆盡...
今個月第十期
我覺得打千二萬就穩陣
因為有parade

預定半pack石啦
同埋分散D打會舒服D
唔好好似我咁

上次有一日公眾假期可以衝,今次冇
今個月第十期
我覺得打千二萬就穩陣
因為有parade

預定半pack石啦
同埋分散D打會舒服D
唔好好似我咁

之前我夠覺得SG活動打多D穩陣架
一度上左800
今晚就同1001差30000fan
官方無出擔當figure該怎麼辦
試著不要說 我同官方鬥命長
改為說 自己整囉驚你呀
改為說 自己整囉驚你呀

自己整囉驚佢呀
改為說 自己整囉驚你呀

睇到有kon粉鐘情Figure而整 結果獲官方賞識。。。同一道理?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞