THE IDOLM@STER綜合討論區[61] 屍橫遍野涉谷凛 超渡亡魂俏歌鈴

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
好認真 錢來 掉落海個感覺真係唔好受

望住個疊iTunes 卡
人人都中
係我唔中
人人都中
係我唔中

我都唔中凜
人人都中
係我唔中

學佢開個直播
根據過往經驗雜巴會叫幾日春跟住就反cap我地
見住1693抽>81抽>41抽

把我的感動還來

其實佢幾面黑 51抽得1張

岩 所以唔可以放過佢

agger

所以星期五睇下點先

廢事祝福佢之後又見到60石中

所以星期五睇下點先

agger
新人留名
想問下買7仔iTunes gift card 可唔可以課到金?

好似唔得
依加好似一定要日本ac+日本gift card

咁邊到有日本gift card買

網店
旺角信和
荃灣荃豐地下
深水埗黃金

其實我淨係諗住抽兩次十連,係咪可以收得皮唔洗課

課得金就以抽到中為目標 唔係建議你唔好課

咪聽巨巨點你,佢無限資金

照課都無問題,
課20抽=將一定無(0%)變成9成9999無(0.0001%)
有博既價值

即係可以慳返

對,不可以掉以輕心
觀望

最好真係咁
如果係既我果日唔出聲

對,不可以掉以輕心

給我往死裛_

好似唔得

網店
旺角信和
荃灣荃豐地下
深水埗黃金

照課都無問題,
課20抽=將一定無(0%)變成9成9999無(0.0001%)
有博既價值

即係可以慳返

Keep住一日60石抽都ok嘅
見住1693抽>81抽>41抽

把我的感動還來

其實佢幾面黑 51抽得1張

冇再追落去
大家當雜巴抽中左先,等佢星期五死線再搵佢旗下idol偽P安慰佢

所以星期五睇下點先

agger

仲睇下點?
憑以往經驗已經罪無可恕

好似唔得

網店
旺角信和
荃灣荃豐地下
深水埗黃金

照課都無問題,
有博既價值

即係可以慳返

一日60石抽性價比最高
聽日補2pack睇下先
新人留名
想問下買7仔iTunes gift card 可唔可以課到金?

好似唔得

網店
旺角信和
荃灣荃豐地下
深水埗黃金

照課都無問題,
有博既價值

即係可以慳返

老實講
2倍ssr既時候
20抽見到至少1張ssr既人應該唔少
中唔中pick up,中唔中你想要個張就難講
所以認真,博下無壞

但平時1.5%就真係20抽唔課好過課
我覺得QnA要加多句

種巴: deep唔齊哂三張就等於一張都無中過

覺得殺傷力大過唯巴個句

網店
旺角信和
荃灣荃豐地下
深水埗黃金

照課都無問題,
有博既價值

即係可以慳返

認真回
想中任何一張:而家2倍,30抽非常有機會中1-2張
任何一Pickup:準備最少4packs(約120抽)
指定pickup:做好破產準備
試下運:買5000円用來每日一抽

網店
旺角信和
荃灣荃豐地下
深水埗黃金

照課都無問題,
有博既價值

即係可以慳返

老實講
2倍ssr既時候
20抽見到至少1張ssr既人應該唔少
中唔中pick up,中唔中你想要個張就難講
所以認真,博下無壞

但平時1.5%就真係20抽唔課好過課

我6pack得4隻SSR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞