完全唔撚明點解有人打機可以打到嬲

338 回覆
411 Like 113 Dislike
遊戲 本身就係提供樂趣比你 令你放鬆 依樣野係你會好好享受咁樂在其中 無論你一個人玩定一班人玩 你最想從中得到嘅都係快感同滿足感

我唔明 有啲人將一場遊戲看待得好認真 輸左會死老豆咁 我唔係話你打rk個啲打到掉電腦落街 個啲已經唔係體驗緊遊戲嘅樂趣 而係競爭 講返你打ng 有啲game無分你rk唔rk 輸就輸 贏就贏 你輸到要拍枱 你唔覺得自己好慘?點解一隻game都搞到你咁 你要改變嘅唔係自己嘅實力 係自己嘅心態 心態好緊要 可以參考下youtuber siv hd 或者佢唔夠專業嘅電競選手打lol打得勁 但至少佢享受每一場遊戲 以近排佢都加入左台灣一個電競團隊 所以少左出片

當然實力都需要鍛練 我知到好多後生小朋友都以打機成為電競選手為目標 所以依一批人我就唔多想講

仲有 每個遊戲都有新手 若果你屌一個新手唔識玩唔好玩 咁你同屌小學雞唔識計數一樣 每個新人都要教 既然你有心屌柒佢 不如教埋佢點係隻game界立足啦

其實遊戲 本身就係令你開心 如果你打到嬲嘅 我諗你都係玩手指啦

你問下自己 你係咪享受緊每一場遊戲?
AGGER 同D認真撚打機好撚辛苦 好似同佢打工咁
所以玩高質單機GAME先係享受
一次過買左機戰 地平線 尼爾 伊蘇 慢慢歎
遊戲 本身就係提供樂趣比你 令你放鬆 依樣野係你會好好享受咁樂在其中 無論你一個人玩定一班人玩 你最想從中得到嘅都係快感同滿足感

我唔明 有啲人將一場遊戲看待得好認真 輸左會死老豆咁 我唔係話你打rk個啲打到掉電腦落街 個啲已經唔係體驗緊遊戲嘅樂趣 而係競爭 講返你打ng 有啲game無分你rk唔rk 輸就輸 贏就贏 你輸到要拍枱 你唔覺得自己好慘?點解一隻game都搞到你咁 你要改變嘅唔係自己嘅實力 係自己嘅心態 心態好緊要 可以參考下youtuber siv hd 或者佢唔夠專業嘅電競選手打lol打得勁 但至少佢享受每一場遊戲 以近排佢都加入左台灣一個電競團隊 所以少左出片

當然實力都需要鍛練 我知到好多後生小朋友都以打機成為電競選手為目標 所以依一批人我就唔多想講

仲有 每個遊戲都有新手 若果你屌一個新手唔識玩唔好玩 咁你同屌小學雞唔識計數一樣 每個新人都要教 既然你有心屌柒佢 不如教埋佢點係隻game界立足啦

其實遊戲 本身就係令你開心 如果你打到嬲嘅 我諗你都係玩手指啦

樓主對自己完全冇要求
所以先可以將情感抽離出黎

高境界
嬲係好多時候覺得
明明自己or隊友可以做得更加好
嬲都因為執著姐 執著都係想贏姐
你估真係為左輕鬆咩
我打完鋪機仲緊張過打之前

如果玩單機
個電腦開cheat既好難唔嬲架喎有時

所以咪話 如果你打機仲緊張過平時 已經唔係打機 你已經將打機依樣野變左做競賽
與其玩到嬲 倒不如同FD一齊鳩FingFing吹住水咁玩
贏輸都係有講有笑咁 仲開心

無FD表示

樓主對自己完全冇要求
所以先可以將情感抽離出黎

高境界

我嘅要求就係玩得開心 同時亦係打機最基本嘅野
如果你唔係 我真係恭喜你
樓主岩岩比人屌完?
算啦。唔好咁認真......

不過反而, 我覺得同d輸左會屌曬老母的人做隊友先過癮
當你求求其其打下。自己隊友屌到好似就來爆血管咁。果種感覺真係好好笑
呢句可以入落所有野到

完全唔撚明點解有人踢波可以踢到嬲
完全唔撚明點解有人旅行可以旅到嬲
嬲反而會影響判斷力
樓主試下打fifa你就明點撚解

打反擊2打1
球證吹完場
差一分升班
當你搵到一樣比打機更重要既野就唔會嬲
呢句可以入落所有野到

完全唔撚明點解有人上連登可以上到爆
呢句可以入落所有野到

完全唔撚明點解有人上連登可以上到爆

打錯字 自膠

打反擊2打1
球證吹完場
差一分升班

係咪競技 定ng先
有時落機鋪打機 對面條友太廢真係想講粗口...

對面即係隊友

街機關乎到錢 又唔同計法 死幾次又要比錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞