ipad air4 64定256gb好

18 回覆
0 Like 2 Dislike
未用過ipad 唔打機
但我鐘意用相機影相 gopro拍片入電話睇
如出步ipad買唔買256gb同步部iphone睇相睇片好 (定可以張d相過落外置harddisk睇)?
好1516唔知買咩容量
iPad Pro
真 60hz俾狗用
幽我都有同樣煩腦

唔係用黎剪片只係睇下電子書同文書

買pro 用唔盡個功能
Air 256gb 同 Pro 128gb 差$400
一係你就買Air 64gb
一係你就買Pro 128gb
電話可以share俾朋友睇 但ipad唔扲出街
爭400值唔值上pro 128?
我普通上睇睇片
本身係諗住ipad 128, 但128ipad又接近air64, 之後air想256又變左pro 128
加小小系列上到pro
係囉 但air4 64gb驚唔夠用 256gb又貼400蚊上pro 128gb
128gb應該ok
但我唔畫畫
你以為你人生睇緊60hz畫面?
即係pro?
iPad Air 5
想用bts優惠
iPad Pro 128 > iPad air4 256?
pro個moon用完番唔到轉頭
啲youtuber話咩60hz 用起上黎冇咩卡住卡住嘅感覺,冇延遲嘅感覺,同平時一樣

聽完覺得大不了姐60hz
但買左air有少少後悔

話個延遲冇感覺
我真係屌佢老母,真係好撚覺囉
suggest ipad pro11寸128gb
上年air4出左後我諗左好耐要 ipad pro/ air4
之後比較下價錢

ipad pro128gb
有4個喇叭(睇yt/ netflix 都開心啲)
有120hz mon(買完返去得閒畫下畫都得!)
雙鏡頭(ipad好少用)

差嗰幾百蚊 但air就得佢一半容量 又少兩個喇叭
我去過門市試機 air始終jot notes寫字上會有delay
suggest ipad pro11’
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞