英國官方:「超級變異株」幾乎確定會出現 所有疫苗將失效

400 回覆
626 Like 11 Dislike
Biotech company 發達就真
屌你老母而家變同將來變都唔撚同啦戇鳩,乜撚嘢叫變啊會變好或變更差呀戇鳩仔。
潘聰邊集
交數
英國而家解封
雖然話重症減少
但係爆到啪啪聲
好多人要自我隔離
搞到唔夠貨車司機運食物
公共交通司機又唔夠人手開工

屌佢老母
頭先去超市掃左佢最後一包意粉

支那呢舖真係玩攬炒
你直接搵地母經咪得

太歲辛丑年,疾病稍紛紛。
吳越桑麻好,荊楚米麥臻。
春夏均甘雨,秋冬得十分。
桑葉樹頭秀,蠶姑自歡欣。
人民漸蘇息,六畜瘴逡巡。

卜曰:
辛丑牛為首,高低甚可憐。
人民留一半,快活好桑田。
上埋報紙叫人唔好恐慌性搶食物
話幾間大型超市呢幾個星期都會唔齊貨
斑傻粉只識用死唔死做分界 咩後遺症唔重要, 打完唔重症仍然會散開一樣繼續進化又唔理. 一句弱感冒搞掂. 差再未行華夏祭天呢步

正常人都知家下幾撚大鑊, 屌你超級細菌又係人自己養出嚟, 家下就超級病毒. 弱感冒你咪死係屋企陷家鏟算點解要搞鳩其他人.
外國好流行
大部份公司免費比員工打
咁好難怪美國共和黨偷步出報告將肺炎指向實驗室洩漏,變極都唔完嘅病毒要解決佢根本只有「標靶治療」- 將支共當標靶一野打落去
型撚過紋身!齊齊儲針窿喇喂!
吹到

嚇鳩人打針
不過香港政府會用行政手段迫市民打。
屌你老母咩
唔係話支持打疫苗 但係反都唔好盲反,信啲垃圾文
報告係依到
https://www.gov.uk/government/publications/long-term-evolution-of-sars-cov-2-26-july-2021
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1007566/S1335_Long_term_evolution_of_SARS-CoV-2.pdf
英國SAGE只係研究未來會發展既scenario既可能性 再分析對策
包括1) 武肺致死率會提升 2)疫苗失效 3)病毒抗藥性 等等
人地只係話Likelihood: Realistic possibility.

"幾乎確定會出現"係CNN/自由時報自己解讀出黎
咁你慢慢防疫啦
新唐人都quote
知咩料啦
以後唔好笑中國發明係垃圾
Molnupiravir 做緊2/3 phase test…
食5日一個療程
不如真係發生先打飛機啦
再望下全世界打針率升到幾多 井底之蛙真係講得啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞