英國官方:「超級變異株」幾乎確定會出現 所有疫苗將失效

400 回覆
626 Like 11 Dislike
其實唔知 你今時今日就咁估姐
佢之前一路已經話緊未到最大獲既時候
唔係話佢估乜都中 但大致上都啱
根本越打針免疫力越低
真係慘自己柒咗又唔撚認,又係你話我睇兩份報紙,屌你我以為你識我㗎冚家剷

話鳩知我睇咩報紙屌你老母頭先你就唔會話我睇兩份報紙啦你老母臭閪。屌你你係咪同一個人嚟㗎?靠人地嘅消息你老母閪你自己做記者出去採訪啊?

屌你原來你咁撚巴閉嘅唔使睇新聞唔使睇上網消息就知道世界天下事,嘩屌你個閪連登冇咗你真係唔得

屌你原來你真係唔識中文㗎,我話你鍾意大陸咋仆街話你親共,你係邊個呀你有資格咩 你估你真係大大師兄啊?

我洗撚起底咩戇鳩浪費我時間,反共笑撚死喇你老母閪 自己柒完就喺度打飛機,點啊問撚咗你老母乜撚嘢叫有可能消失未啊?

冚家剷又老屈我本土,自己屈人就得而家就話你屈你 使唔使攬撚住你個老母喊呀懵撚
天選之人 一切早已預備
乜你視野得香港
公務員死先。。
第一段已經錯到仆街
好多國家都話經歷過SARS 好有經驗
但實際係零
最基本最白痴既方式唔做, 即係減少傳染

冇架啦, 地球已經GG
食中藥算
人類gg啫,地球未gg住
人地藥廠一直都講唔係百份百防傳染
係堆文科撚on9者
普通流感?你中左死都唔好去醫院佔用醫療資源再講

疫苗係針對棘蛋白,所以點都有用,問題係記憶淋巴球個動員時間太長。會無效一係無左棘蛋白結構,一係發病再快d。家下delta就係咁,增長數快左,係身體消滅佢前就增加左數量再噴到四圍都係,而呢個意思同時係如果無免疫既人死亡機會會增加。如果無人有疫苗,加無交通工具,最少無飛機既,咁中左既人要死死晒就無事,可能5-10%人口左右,但有交通工具加有部份人有抵抗力咁者係無既人會更多機會中同個病可以一直傳,直到全球所有人禁足或著全套保護衣出街加正確消毒
求撚其 never herd immunity variant 大把講法,一定錯囉 Lambda 已經嚟緊,繼續滿懷希望有群體免疫啦
呢個po勁撚多中二病嘅反疫苗撚 睇到笑
傳染性咁高嘅時候已經唔係講緊免疫力嘅問題
免疫系統正常嘅人遇到新冠肺炎都一樣會中招
因為你根本冇嗰種抗體 所以建議上面兩位了解下疫苗原理先
人你老母

成段飛機鳩

其他人唔洗理
食少啲肉/糖/零食,已經好好多
班人自己無知但成日覺得自己見解獨特
根本上今時今日仲講得出「打左都中點解要打」呢句嘅 應該智商都有啲問題
呢啲就係磚家同藥既洗腦文章例子
你個打手朋友開工,你可以打飛機
小學都有教啦 睇唔明就飛
你自己明得架啦
想問trump 打左疫苗未
我想話冇人一定啱曬

唔好以為咁可以spin
又回到起點黎多次
班藍屍狗又要餓撚死多次
嘩屌突然搬龍門搬得咁快嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞