英國官方:「超級變異株」幾乎確定會出現 所有疫苗將失效

400 回覆
626 Like 11 Dislike
打得太慢
你講果的只係局部情況,你知唔知係需要人手工作輕工多既業務上面,外國單係大陸多到無人做。

睇新聞? 我話緊你知係現實情況呀,你條撚樣就正宗戇鳩鳩啦,上年大陸出口數字係全世界一支獨秀呀傻鳩,其他低成本地區因為的人無針打怕感染連工都唔撚柒返。

有時覺得你地班柒頭屌又唔係唔屌又唔係
本地生產如果成本上升少果的,一定係機械可以代替大部分人手既某的零件,發達國家一用到人就唔會平,醒少少好無?

點解習近平要阻人上大學呀? 點解美國通漲咁勁呀? 讀少少書係無用既,一係你就讀多的,一係你就行多的

本土傻鳩睇兩份報紙覺得自己知天下事
以鬼佬性格好快就會怪政府點解要隔離咁耐,搞到班貨車司機隔離曬冇人送貨過嚟超市跟住又會大規模示威,然後又一輪大規模感染
變咗未?
Great Reset
所以一直都覺得打呢隻疫苗仲要由上而下谷針係好有問題。。。。
而家就話局部情況 乜唔係乜撚嘢冇撚人性嘅先可以做咩?外國單多到大陸冇人做,關外國自己做返啲單有咩關係?

搞撚笑大陸出口數字你就攞嚟拜神咁拜 大陸話國內全部冇人感染肺炎添 你條傻仔呀永遠Focus喺低成本地區 原來又係一條廠佬心態靠平靠賤 講成本而家大陸輸撚晒啦傻閪。

睇你條撚樣短視到,"世界工廠有可能消失",識唔撚識中文啊屌你老母 唔係講緊呢一刻啊,我同你講你會死呀你係咪而家就死咗呀?

點解習近平要唔俾人讀大學,關讀多少少書乜撚嘢事呀傻閪 點解你同一段可以自我反駁㗎 美國通脹咁勁咪就係印銀紙囉,無啦啦講兩句完全唔關嘅嘢。屌你就以為自己看透世事嘅傻閪。

戇鳩仔你連我平時睇咩報紙都未知啦,問你呀你Google咗未啊屌你老母 咁撚鍾意大陸死返上去啦懵撚。
係啊超級變異 變到廢一廢冇殺傷力嘅可能性又唔見佢地強調?
流感年年變種啦 又唔見你地班柒頭驚 不斷作埋D變種名嚇傻仔 奧運跳高金牌都中過武肺啦 一樣跳到最高 屌你班柒頭傳媒政權成日吹奏毒針 倒頭來冇撚用 成日話感染感染感染 有咩人出世以來未試過感染傳染病 係咁比傳媒吹捧既變種病毒 大多所謂確診既人 連病徵都冇 武肺之前邊有人無病徵點會稱為病 以前有咩病會大規模檢測 而家日日周圍驗 當然個所謂感染率上升啦 吹奏完垃圾病又吹奏毒針之後又話毒針冇用 玩撚夠未呀你班撚樣
唔洗借頭借路膠化
我對香港有信心
但係真係有疫苗減輕症狀嘅研究啵
雖然係季節性流感針同小童
想知「打咗疫苗減輕症狀」嘅謬誤
https://medicine.missouri.edu/news/study-shows-flu-vaccine-lessens-covid-19-symptoms-children
你唔好兜啦
唔識就真係收收皮縮返入你老母個閪到先啦
入到細胞核又點樣影響DNA啊Dr.周
關守得好,自然唔使打
任何一隻病變異株X, 當太多人針對X打疫苗,X的population就會下降。 而唔怕呢d疫苗所產生的變異株Y就會dominant。除非,疫苗係對所有人同變異株有效,又或者隻病毒唔係幾識mutate,而且可以短時間內殺晒呢隻病毒。

基本上達爾文進化論「汰弱留強」已經講得好清楚。
習近平我屌你老母臭閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞