THE IDOLM@STER綜合討論區[60] 響、貴音「二人ともすぐに馴染みましょう」

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
iOS 唔用gift card 係咪得番借android 課金e招

ios/android互相轉換會星星清0喎
(兩個月經)又唔記得左parade衝FANS最強打法

搵一區衝高動員之後起嗰區搵耗體10既地方狂打

係咪得第一個area有耗體10?定第二個area都有?唔記得左了

好似有3個area有
唔係好記得
不過肯定唔止一個
Pさん、覚悟できたか?

雜巴好想死
好多巴打變曬雜巴
Pさん、覚悟できたか?

差D認唔到特訓前kirari

凜出3.0
1點都冇用過嘅紅巴或成最大贏家
原來今次冇M+? 咁個分已經打到盡了
好多巴打變曬雜巴

雜巴決定以後唔再祝福任何人

凜出3.0

其實你三樣點哂5先咪得囉

應該有吧,要打到唔知邊個area先有

凜出3.0

其實我係冇耳環
iOS 唔用gift card 係咪得番借android 課金e招

都all in 哂,清0咪清0

無課石40抽1ssr 星輝子

凜出3.0

其實deep點咩都得,VO10就OK

係喎自

都all in 哂,清0咪清0

無課石40抽1ssr 星輝子
辛苦巴打了

係喎自

M+28
50抽1張歌鈴
依加繼續,R下祝福,可憐下我依個連續5個POOL射歪既人
完全唔想做野
但係壇野係有delay既fault
點算
得高巨巨可以逃過呢一劫
完全唔想做野
但係壇野係有delay既fault
點算

我都係,好多野等住做
得高巨巨可以逃過呢一劫

迴避成功
50抽1張歌鈴
依加繼續,R下祝福,可憐下我依個連續5個POOL射歪既人

共勉之
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞