[繼續乞人憎] F1 2021 匈牙利站 討論區 2

1001 回覆
4 Like 11 Dislike
佩狗唔前唔後點隊
今晚又出聲明話比人racist架喇
頭時見到你幫咸爺含腸,仲有d白色液體喺嘴角,不如攞張紙巾抹乾靜再講啦
自己攞黎
係呀好賤但合法,Christian Horner 要同toto鬥仲係差幾皮
前個星期都講
呢場係睇下 RB 究竟有幾大決心同人地全面開戰
你地屌9 黑平拉龍, 不如問點解 RB 冇考慮到黑平會拉死自己
講真 o係個 Pit Lane 度 RB個位近出口過 黑平
點解拉龍o既唔係你RB? 如果MAX 同佩出先過 Bottas
大可以用佩拉死兩部平
如果仲係講緊要堂堂正正, RB 就抵輸
佢兩個都有牙齒痕
果時哥桑spa咁樣隊落佢度
之後ham爺怒屌!!

重有馬沙,馬sir 呢3個都係反咸大隊長
Disgusting behaviour
見素素入唔到q2就熄咗live
結果miss咗件大事
The reason Hamilton slowed down is because he’s supporting BLM.
超,你出黎搞笑咩
就算佢前面出黎
out lap 咸狗要做佢都可以過佢架啦
七屆冠軍連同個𡃁仔fair fight 既膽量都無
睇得一兩年咪扮大袋啦
賤種咸好彩無撞到班以前會搞佢嘅癲佬咋
今次其他19位車手係咪要眼紅佢賤過狗
你好笑咩
如果 o係前車唔放行下, outlap 過到前車
咁頭先 RB 就過左Ham 同 Bottas la

Ching ho ball
上個po有人話呢到係小粉紅集中區呀
古達叔同 Webber 一定做鳩佢
Brands Hatch 發生重大事故,喺CTCRC 比賽中有車失控後翻滾到賽道工作人員站崗點。暫時已知兩名工作人員,一位自行逃出,一位要用擔架床送院。車手亦要送院

https://twitter.com/MusicmanHills/status/1421451537705054212?s=19

有片慎入
https://youtu.be/b5pZTEBuINc
近近地,馬sir都會
班死台狗又吠
你仲搞笑
一架 F1 車闊度兩米
跑道闊度七米呀
Max老豆下場同per講等我黎
我仲好好火
咸話人interesting tactics 就得,我話返人哋唔得?
應該係得你呢啲咸狗仔會proud of自己賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞