男朋友係道友

432 回覆
51 Like 2139 Dislike
道友仔
百事無可樂
比人中出即飛,之後有咗又喊屎喊窟
又話冇好男人又話一定生個bb出黎
養唔掂比屋企人幫人養
仲有想講,咪侮辱雞。

1.叫雞係要畀錢嘅
2.雞都有原則嘅,話明唔做後門,就唔會畀你捅入去,你亂搞被馬伕打一身都有可能
3.日本有d坐舖嘅直頭會唔接外國客,唔係來者不拒的

唔使錢、唔講原則、來者不拒嘅叫肉便器
你鐘意9up多d
好hurt
曬氣啦
食可樂既人放棄佢係最好
其實佢吸毒都係想開心,佢開心自然你都開心…
你應該體諒佢,唔應該咁容易講分手,
有時你要了解佢,你必先要投其所好,
半年啦,佢願意分享快樂俾你,點解你唔領情?
報警
毒友都肯要到底你有幾cheap
咁撚多正常唔撚揀係要揀個吸毒
母乳有毒咁精係咪都一樣
你以為既愛佢其實可能係食得D精多上左癮
示範比男朋友睇其實毒品有心係戒到
希望你係假膠
你冇可能幫佢介到
已報驚懷疑有人藏毒
你一日都仲同佢一齊,一日都係要suffer
及早抽身算吧啦
ching好波
條J識轉灣???
最後男朋友喺monkeypore俾人拉咗
母性呀
你係女人就明
好啱 真係唔好覺得自己會改變到佢
佢自己都冇決心變 你點幫都幫唔到佢
你唔同佢一齊佢人生就玩完
你同佢一齊你兩個嘅人生都係玩完
你而家幫緊佢佢都自甘墮落,佢已經做左選擇
吸毒是戒唔到的
永遠唔好幻想自己就係改變對方嗰位
認清現實早日離開啦
最近我有個朋友都同我傾相似既情況(外國人)
佢男友又係食大麻, 食到個腦都short short 地, 成日懷疑條女對佢不忠, 攪到成日鬧交, 最嚴重係可以上網睇AV 覺得個女女角係佢條女,
其間兩個人關係時好時壞, 個男又向佢求婚, 但個男越來越多問題
最近條女發現大左肚
同老豆老母關係因為個男已經決裂, 但仲未敢同佢地講大左肚
又唔想落左佢因為價值觀同宗教原因, 老豆老母應該都唔會叫佢落左佢

問題係條女做親所有決定都係用感情驅使, 又想做人有原則, 對自己既價值觀堅持寸步不移

所以我好明白樓主對男朋友既堅持, 唔係用利害得失可以衡量, 樓主相信感情, 相信直覺...
樓主覺得愛上一個人同吸毒好似嗎? 要抽離極之痛苦吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞