男朋友係道友

432 回覆
51 Like 2139 Dislike
樓主係咪正宗mk妹黎

識埋曬同一類人
why not both? 直接福音戒毒
其實吸毒&賭是但中一樣既人我呢世都唔會掂,都會建議身邊所有朋友立即分手永不聯絡,你男朋友仲要兩樣中曬……

如果你有覺悟屋企爭大耳窿幾十萬比人追債、成日偷曬你d錢去賭、男朋友為左錢打到你入醫院、人生盡毀都唔分手既話,咁你繼續啦
叫佢每次發毒癮就搵你做愛冷靜吓
大佬你咁都唔分手? 對你最差果個係你自己,你係特登搞到自己咁慘喎
碌9識轉彎
樓主聖母黎 支持佢唔分手
爛賭同吸毒好難搞
吸毒=人渣
痴埋吸毒到=自甘墮落
樓主好似好濫 乜男人都得果類女人
佢自己都唔care,你咁L煩做乜L野啫?
唔好分手呀
唔好放佢出嚟害其他人,你死你事啦
道友吊癮果時老婆都賣得
戒毒後重新做人既故事,幾乎必先出現悲劇,方知身邊有重要既人與事;講呢d 故事既人,基本上個個都會話你聽,道友係可以冇人性道德觀念可言

只能話,醉生夢死,感覺活在社會邊緣,有人係好享受既,但最後個結果,都要自己受
感建分。
笑撚死
唔好以為自己係聖母啦 而啲人唔值得你為佢咁好
早早分手啦
老豆吸左幾十年幫佢戒佢又辛苦
比佢食就成日都迷迷糊糊咁
係我老母先頂得佢順 都三十幾年 日日煲靚湯 住家飯
幫佢續命

如果真係咁愛佢預左自己有排辛苦
放棄呢啲人啦!你唔係社工呀!無謂為咗呢啲人斷送自己嘅人生!
態度就係一切,黃賭毒,衰最煩那兩樣,其實都好難翻身,就算翻到身,要付出嘅代價都超級大!
即刻分手啦!唔係嘅話,你既人生九成都會俾佢累死!
講咁多都無撚用啦,睇樓主條傻閪咪又係鐘返個死人頭埋去幫人含條毒撚
戒毒啦…學樓上話齋,生理上既毒都唔算最難處理,最大問題係心理,點樣重塑價值觀,點樣學返社交,呢d可能要跟進/入戒毒所一年先搞到
I’m in love with coco
你究竟想搵男友定做社工
如果係搵男友
呢類廢物都係算鳩數啦
死咗減少浪費地球資源
真毒撚
毒丶賭都啱仲要問朋友借
佢邊方面值得你愛?
人以群分,
你群埋啲死道友咪又係賤種一個,
你地2件社會垃圾要死就死開啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞