[26] 繼續電單車經驗交流 5

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
巴打點睇yamaha r25

諗住平平地出返架玩下

r3 啦, r25沒人接

諗住平平地出返架玩下

今日問左yamaha 代理 佢地已經唔入r25 同推介r3 比我

仲有巴打你地架車泊街定停車場 今日問左樓下屋邨停車場 話要排隊 我好怕架新車泊街會比人偷

諗住平平地出返架玩下

今日問左yamaha 代理 佢地已經唔入r25 同推介r3 比我

仲有巴打你地架車泊街定停車場 今日問左樓下屋邨停車場 話要排隊 我好怕架新車泊街會比人偷

我都係屋村 我條村年尾會重抽車位 我呢家都係泊街 所以唔敢買架貴車 呢家諗緊抽到位先換過架車
泊街驚俾人偷既
可以俾幾千裝追蹤防盜,年費幾舊
嫌貴就上網買個插sim卡既追蹤器
r3 啦,唔係貴好多
下個月考46
想學埋26
跟顴駕報既話 路試堂係點?

諗住平平地出返架玩下

我都係屋村 我條村年尾會重抽車位 我呢家都係泊街 所以唔敢買架貴車 呢家諗緊抽到位先換過架車

我都係咁嘅狀況
屋企附近冇車位 黎緊架R3都諗住就咁泊街算 好淆底

諗住平平地出返架玩下

我都係咁嘅狀況

全新r3?

係呀

諗住平平地出返架玩下

我都係咁嘅狀況

全新r3?

係呀

我就買二手算,宜家16年abs可以去到4萬2,3,仲要咪數少,早幾日睇中,唔夠人快,一放出黎俾人秒左

諗住平平地出返架玩下

我都係咁嘅狀況

全新r3?

係呀

我諗住問曬成個新界東有冇位先出車

我都係咁嘅狀況

全新r3?

係呀

我諗住問曬成個新界東有冇位先出車

車緊係泊屋企附近 下下去到老遠扲車咩mood都無哂
Abs重唔重要

諗住平平地出返架玩下

萬里達仲有r25 新車現貨
好似四萬九左右
唉屌

頭先鎖咗碟鎖唔記得拆番

一開車 chok咗下

我部車

想問下咁樣搞搞

係咪好撚大獲
唉屌

頭先鎖咗碟鎖唔記得拆番

一開車 chok咗下

我部車

想問下咁樣搞搞

係咪好撚大獲

換碟囉
唉屌

頭先鎖咗碟鎖唔記得拆番

一開車 chok咗下

我部車

想問下咁樣搞搞

係咪好撚大獲

換碟囉

覺得自己真係好on9
唉屌

頭先鎖咗碟鎖唔記得拆番

一開車 chok咗下

我部車

想問下咁樣搞搞

係咪好撚大獲

換碟囉

覺得自己真係好on9

無提示繩既真係要買條碟鎖提示繩...
唉屌

頭先鎖咗碟鎖唔記得拆番

一開車 chok咗下

我部車

想問下咁樣搞搞

係咪好撚大獲

屌,我之前都係咁,好彩係個轆殼斷左1角,即刻去代理問有冇事。 你唔sure就去檢查啦,碟淆左就大獲。
btw,原來有同路人
另外有冇師兄姐知z300個車轆殼係邊搵到會平?街換要1200搵過淘仔同日本網都冇,可能我唔識搵。
唔該晒
另外有冇師兄姐知z300個車轆殼係邊搵到會平?街換要1200搵過淘仔同日本網都冇,可能我唔識搵。
唔該晒

巴打揸左z300幾耐?
之後可能會入番部
求心得
唉8字好難呀,今日第一次上
有無巴打有要訣

望遠d,夾實油缸😌
唉8字好難呀,今日第一次上
有無巴打有要訣

望遠d,夾實油缸😌

上身放鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞