[26] 繼續電單車經驗交流 5

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
學仔有幾個問題想請教下

1)路試有無話邊個考場(天光道 沙駕 鴨駕)好考D/特別危險?
2)GOOGLE完見人話msx125係考試/打8字神器 想知除左X鏘之外仲有無邊間駕駛學校用?
3)學路試有無邊間推薦? 呢家諗緊簡HKSM/全方位

唔該哂咁多位巴打絲打

1 抽到閒日返學放學時間考天光道、沙田怡成坊就麻煩啲,沙田源順圍有陣時多死車、學巴士學拖頭。基本上個個場都有特別嘢架啦

2 好似得鏗鏘。廢老tone: 部部都差唔多架姐,我嗰陣都係用沙駕啲廢鐵Yamaha打

3 跟沙駕鴨駕元駕就有得用佢條斜路練8,到時都會喺嗰度考

唔該哂

鴨駕6xxx?
佢有個plan好似3xxx
學仔有幾個問題想請教下

1)路試有無話邊個考場(天光道 沙駕 鴨駕)好考D/特別危險?
2)GOOGLE完見人話msx125係考試/打8字神器 想知除左X鏘之外仲有無邊間駕駛學校用?

唔該哂咁多位巴打絲打

1 抽到閒日返學放學時間考天光道、沙田怡成坊就麻煩啲,沙田源順圍有陣時多死車、學巴士學拖頭。基本上個個場都有特別嘢架啦

2 好似得鏗鏘。廢老tone: 部部都差唔多架姐,我嗰陣都係用沙駕啲廢鐵Yamaha打

唔該哂

鴨駕6xxx?

都係睇補唔補鐘果d架姐
觀駕上年都寫住3xxx
但好似得4堂路試
咁如果你覺得夠 咪3xxx 1take

利申 報左6xxx plan
學仔有幾個問題想請教下

唔該哂咁多位巴打絲打

唔該哂

鴨駕6xxx?

都係睇補唔補鐘果d架姐
觀駕上年都寫住3xxx
但好似得4堂路試

其實最緊要排幾耐
學仔有幾個問題想請教下

唔該哂咁多位巴打絲打

唔該哂

鴨駕6xxx?

都係睇補唔補鐘果d架姐
觀駕上年都寫住3xxx
但好似得4堂路試

其實最緊要排幾耐

你可以打個電話問下佢地嘛,始終呢啲問題佢地職員最清楚
為左部26賣左部46 俾女朋友屌到返艇

有我地撐你

你條女唔識貨. 淨係無視大部份塞車情況, 唔需要煩泊車兩點, 我條女已經: 46, 不了

你條女唔識貨. 淨係無視大部份塞車情況, 唔需要煩泊車兩點, 我條女已經: 46, 不了

上個禮拜已經賣左,準備入手26

同佢講,再嘈連你都賣撚埋呀

唔該哂

鴨駕6xxx?

都係睇補唔補鐘果d架姐
觀駕上年都寫住3xxx
但好似得4堂路試

其實最緊要排幾耐

我問過 鴨駕最快 唔計排強制試 年尾左右就有得考路試 沙駕就要下年1/2月 元朗再耐D

諗緊考唔考天光道 又怕路面太複雜 租車搵師傅又煩

依家報左觀駕強制 強制排得最快應該係佢

考天光道的話建議你不如考大球場,一樣係考街,但排期會快過天光道

上個禮拜已經賣左,準備入手26

巴打諗住入邊部

鴨駕6xxx?

都係睇補唔補鐘果d架姐
觀駕上年都寫住3xxx
但好似得4堂路試

其實最緊要排幾耐

我問過 鴨駕最快 唔計排強制試 年尾左右就有得考路試 沙駕就要下年1/2月 元朗再耐D

諗緊考唔考天光道 又怕路面太複雜 租車搵師傅又煩

依家報左觀駕強制 強制排得最快應該係佢

考天光道的話建議你不如考大球場,一樣係考街,但排期會快過天光道

係觀駕報強制個時 填運輸署報名表簡左九龍 所以強制合格左之後佢應該會扔我去天光道?

天光道都應該唔係慢好多 我見佢個網今日報都係排到10/27

我仲接受到

呢個真係要問一問有冇得轉
但如果唔急的話可以唔使搞咁多嘢

揸開26真係揸不到46,搵位想死
巴打點睇yamaha r25

諗住平平地出返架玩下

揸開26真係揸不到46,搵位想死

呢樣真 平時送貨渣hiace 港島d 位又細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞