[26] 繼續電單車經驗交流 5

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
好爽 新牌仔今日去左好多地方

Run in msx 125

Run 緊
但上高速好難keep係一半轉數
架車呢排一停定,個rpm就低到自己死火,要陰力比少少油先吊得住,係咪要整整佢?
架車呢排一停定,個rpm就低到自己死火,要陰力比少少油先吊得住,係咪要整整佢?

乜車

Run 緊
但上高速好難keep係一半轉數

加油呀,好車一部😎

有得調待速轉速,最好拎去睇下

乜車

cbr150

希望唔貴

希望唔貴

咩車?我部街車有個位寧緊少少就得

乜車

cbr150

快啲去睇睇

希望唔貴

咩車?我部街車有個位寧緊少少就得

可以大約講下嗎? 不過下個月會去比師傅睇

乜車

cbr150

快啲去睇睇

搵間好少少車房睇,好耐之前試過又係怠速不穩,最嚴重試過係繁忙時間觀塘道燈位死火,唔可以正常著車,要夾硬畀油,吊住油門先著到,吊到抽筋先返到屋企,最後call 車返阿燦度搞,要洗噴注系統,埋單兩千左右,系貴過普通車房成倍,不過命仔緊要,不過你cbr150睇下是否值得返原廠
有無羊推介下 想上高速

Xadv 算唔算
外國訂外殻keywork應該打咩

有無羊推介下 想上高速

Tmax

AK550,平成半
有無羊推介下 想上高速

Tmax

AK550,平成半

有幾錢筆直先
今日終於出到出
尋日總於去運輸處排路試
天燒道排到出年1月2號

乜車

cbr150

快啲去睇睇

搵間好少少車房睇,好耐之前試過又係怠速不穩,最嚴重試過係繁忙時間觀塘道燈位死火,唔可以正常著車,要夾硬畀油,吊住油門先著到,吊到抽筋先返到屋企,最後call 車返阿燦度搞,要洗噴注系統,埋單兩千左右,系貴過普通車房成倍,不過命仔緊要,不過你cbr150睇下是否值得返原廠

thanks brother
其實淘寶殻係咪冇R15
其實淘寶殻係咪冇R15

有 2400人仔全套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞