CCTVB記者頭先問岩岩輸波嘅張雁宜:你嘅運動員生涯係咪完左, 張雁宜即時喊

814 回覆
458 Like 597 Dislike
反還反,咁都有得賴不如話佢心理質素差,完咗要做訪問相信係流程之一
上次重劍問到江旻意講對唔住係咪又係TVb?
你開個po講啲fc咗係錯嘅嘢
要求大家入你個pin自行fc?
你食撚屎啦
fake news is so exciting
cctvb is super fucking
雲海同金水潘小濤一樣垃圾
戇撚柒鳩鳩
⚠️ 管理團隊警示:本主題內容已被回報為「真實性有待確定,及可能含有虛假資訊」,請各位留意。
警示措施說明:https://lih.kg/eobQbT

廢柴樓主 推呀!
記者一般會問向輸咗嘅運動員問啲咁問題?
第1次花咁多時間聽森美講嘢
屌你老母
佢呢d嘜撚嘢logic黎
歪理一大蘿
自己迫人講埋d違心說話,唔跟機就話人人品有問題
on撚79

真係難怪佢會抑鬱
佢咁撚樣抑鬱先天有眼
梁志健你條撚樣好撚惡心
鏡頭前都咁撚口賤
可想而知私底下一定仲撚仆街

屌佢老母呢d人咁撚賤遲早有天收
pushhhh
以笑遮醜?
睇埋直播都叫fake news
唔係即時做訪問唔通返香港先問咩
拎金牌果陣咪又係打完即時扑咪
我知CCTVB係鳩 但唔好好似小粉紅咁乜都屈去CCTVB度先
屌,fake news, 好on9, 唔駛咁樣屈落TBB 既,TBB 都7 開架啦
樓主係cctvb高級打手 快d block柒佢
幫cctvb seek attention 又傳fake news
傻閪樓主
樓主:我要做既野做曬,關我撚事
推下先
屌你地班黃絲咪撚成日做fake new啦,越黎越多,攪到自己共產黨咁,重講咩鬼反謊言。
report del post同bam樓主就差唔多
大家開心就得,理撚得佢真假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞