聲夢傳奇畢業演唱會d飛賣晒

249 回覆
40 Like 494 Dislike
有人比錢睇幾個14歲細路
你寫埋啲垃圾網故咪又係想紅
又食唔正條水,無人睇
九唔搭八咁你無啦啦入黎串人得2000個位做咩?
會唔會有人比錢睇兒童合唱團
笑4
Viu粉鍾意四圍辣火頭
傻西一仔
笑4
傻西一隻
CCTVB 咁大個台, 搞演唱會要一兩千人買飛有乜出奇 ?
仲有贊助商呢 ? 無 2/3 都有 1/2 預先 book 咗俾贊助商
聲夢有幾條女紅, 每條女一定有過千忠粉
香港啲濕鳩model出無嘢睇寫真, 印一、兩千本都大把人爭住買
真係唔奇
識對好黃既中老年夫婦好鐘意睇星夢
話youtube 推比佢,睇睇下覺得d女仔好乖好有夢想
叫佢地睇下造星
好似youtube feed左條皮皮唱歌片比佢
佢地印象好差
到最近先話有睇大叔

星夢真係吸引到某啲人既
唔好自欺欺人
但唔睇viu都應該幫手抵制星夢
大把黃人有睇,我啲朋友都有睇,我有介紹比一個平時唔睇電視嘅朋友睇,佢睇完愛上了chantel
吉妹幫手介紹下mirror/error啦
我都有介紹mirror比同一個朋友睇,佢話而家差唔多認得哂12個
反viu唔係問題

問題係你哋支持TVB

1415年開始啲節目又炒冷飯又悶開始無人睇

唔肯用後生拎個3字尾嘅做學生妹

資深嘅員工又扣通告扣人工

仲要限制住旗下藝員去接受其他台訪問要用普通話

音樂方面又要壟斷唔比自己人出 唔比人哋入

編劇人工少題材又勁多限制

成個電視業係佢一支獨大個陣比佢搞灣曬

就算唔睇佢新聞台都唔值得香港人去支持依啲咁嘅電視台

我唔理viu個班係咪代表香港文化

但係TVB就一定係破壞香港文化嘅劊子手
話你唔紅都叫人身攻擊
睇得VIU有乜道德高地抵制TVB?
你唔買,TVB內部自然會買
我冇睇電視好耐
亦唔鍾意蕭正楠 黄浩信 曹永廉個班友
係聲夢吸引返我睇電視
只可以講tvb今次抽到靚牌
我唔係要tvb贏
只唔想睇到聲夢輸!
我用對眼聽歌,Edan世一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞