193算唔算最靠運氣既藝人?

506 回覆
3172 Like 199 Dislike
肥仔有193個外型已經可以入mirror 佢同阿dee都叫有料, 唔係因為外型所限點會入error 你193都叫正常樣又有身高都係入error就證明佢幾咁垃圾啦
但肥仔同Dee gor都有自己特色+優點
193呢
上紅館做嘉賓講到好似自己開咁 好尷
啱啱先知個個Stanley 都係30歲 但人地真係一個成熟男人
193 擺埋去已經成個感覺會比下去咁
又開始反
del post呢咁?
鳩叔叔
當年cctvb都入唔到,好明顯係屎忽撞著棍
所以肥仔同dee gor都值得人欣賞 屌你件193憑乜
跳舞唱歌好唔好我覺得呢家嘢可以train 嘅。

但佢真係要比其他隊友努力同謙卑,唔可以持自己高大靚仔就靠晒運氣喺演藝界就咁行落去。Viu 出品藝人會紅,係因為香港人有情意結同真係無晒無本地明星。但唔代表幾年後嘅香港都係一樣,會無更厲害嘅新人。

如果佢可以更了解自己,唔好太自滿,相信可以做得更好。四個人天資最高係佢,但表演最唔出眾嘅都係佢,所以我希望佢可以發揮得更好。
睇咗幾集error遊
要背稿讀嗰陣雖然大家都有啲生硬
不過佢係讀得最尷尬
佢介紹日本fashion嗰集忍唔住成集skip咗
你有權覺得佢呢下廢嘅
我就純粹想反駁人話佢error遊咩都唔敢玩
運氣都係實力
唔鬥啦

本身follow咗佢ig
然後好快unfollow埋
盲撐佢班fans唔知係咪唔想佢地進步咁
乜都支持 好心啦 無才華都算
無教養 無禮貌 無EQ 要乜無乜
好肉酸
仲有學歷 野雞扮上菜
王祖藍最撚把炮就係娶到宜家嘅老婆,呢樣係冇得講

不過條垃圾都係仆街死啦
運氣同機會都係紅唔紅的契機
咁193 未紅前,都build up自己定位同形象,已經好過好多二三線藝人

正如火火造星時都講:靚仔+騎尼有得搞
最又未算 佢隊友pk勁啲
班女盲撚見高同靚仔就痴埋去 膚淺
呢個真係要講幾句 Twins當年係紅到癲 當年偶像派嘅極致 一個靚到而家仲講緊 靚到癲 希哥都為佢鍾情 一個可愛到暈 講真香港冇咩邊個夠佢可愛 係一個連鄭中基同的士陳都lum嘅囡 純偶像派嘅代表 兩個擺明冇技 咁3仔呢?係咪靚仔第一個諗起佢?如果唔係 唔該唔好侮辱Twins
係反感 但其實佢係新秀季軍 3仔呢?
其實佢都幾樣衰
係男仔一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞