193算唔算最靠運氣既藝人?

506 回覆
3172 Like 199 Dislike
黎明叫冇料 咁成隊mirror咪直頭垃圾?
連登而家自己鳩嗡都可以諗定點兜
大陸而家勁撚憎香港人
尤其係佢哋覺得所有後生嘅都係黃
連奧運冠軍都要比佢哋起底
viu對佢哋嚟講係黃媒
點會過去發展

btw陳偉霆靚仔身型靚你都講得出
黎明都夠膽話無料鏡膠真係
佢真係樣樣都唔掂
唔係普普通通 係堅樣樣都好差
唱歌難聽就串聽嘅人冇品味唔識欣賞
都唔同
黃祖藍呢啲天生劣勢冇機會
但運氣嚟嘅時候佢哋係靠自己嘅能力上位
而193運氣嚟嘅時候係靠大家對153同tvb嘅仇恨上位

就算係同樣靠機遇
三者攞嚟一齊比
193都係廢到唔敢睇
最撚柒憎呢類人, 一尾得搶口 可能連登某部分人現實都係死剩把口先咁支持佢
當初冇睇VIU見佢串米奇真係覺得佢夠吉士
點知轉嗰撚頭叫人志偉哥 柒唔柒啲
以前仲覺得佢死淨把口 依家把口都死撚埋
真係知佢咩料
大家屌之前係咪真係有睇架
193唱跳係廢但綜藝算唔差喎
Error遊神枱級唔講啦 考有feel同口罩小姐啲items咁撚閪
但有193嘅集數就少好多悶場
以前ig live講足兩個鐘但唔會令人想打柒佢/熄機
其實都算係種技巧黎 唔係個個藝人做到
ERROR遊冇保琦真係成套垃圾嚟
193乜都唔敢玩 又要串 我都唔明其餘三個點忍佢
佢啲9up我想打柒佢喎 講綜藝Poki喺節目玩得仲搏命過要柒頭193
連登仔好多都死剩把口咪中意呢啲
我自認死剩把口 但依條67把口都死撚埋
講到好似頂下欄野就可以做星
不如下次叫全民食屎
邊個頂得最多下欄野就俾份合約佢
Poki喺error遊真心有料好睇
但冇咗mike導團隊 佢喺其他節目完全係毒瘤
193鳩噏我覺得聽得C服啲 可能樣子問題
193條柒頭係唱歌跳舞做戲唔得, 啲下欄嘢又卸晒比隊友呀
twins唱功廢係公認

但公司塞左唔少難度低嘅好歌佢地唱 無論點計都係成堆代表作可以吹

望返193
poki垃圾好多
瞓到三點 開哂auto tune都覺得難聽
唱歌難聽 性格差 都算
生得肉酸唔靚仔 真係無法吹奏
拎返啲我小學用嘅金句扮自創金句
水左班唔識嘢嘅00後細路同新移民

個句 知我咩料啦 真係好過時

人地金句王都識叫人食雞鮑翅
佢係好運在香港太多唔識嘢嘅大陸仔同後生 覺得佢識串人 而唔係copy dog
Dee同肥仔值得比193紅
真 聽佢ig live 9up好正 唔會悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞