193算唔算最靠運氣既藝人?

506 回覆
3172 Like 199 Dislike
佢實佢地成隊都冇偶像包伏
poki唱功全隊最好
冇實力真係靠運
即係鏡頭後有怪責同嫌棄

抱住咁嘅態度點合作點樣有 team work
算,運氣都算佢成功因素之一
讀英國垃圾大學
唱歌露晒底d英文差到
其實佢嗰個story係咪真係呢個意思
因為我見youtube有人話嗰時係因為真係有tvb打手入佢page同佢啲fans罵戰
跟住佢先出嗰個story反擊
193雖然無料 但係佢有種鳩得黎令我想笑既特質
做藝人都係要有特色 有記憶點就有市場
我咁睇啦, 佢係Error 入面既定位就係用串咀, 身高同樣取勝, 因為跳舞同唱歌佢都唔得。有時組合既野就係要人記得你,同其他人既分別。如果佢唱歌跳舞勁過肥仔, 咁肥仔仲有冇得撈? Mirror 入面都有唱歌或者跳舞比較弱既, 但有綜藝或者演戲既能力, 一樣可以有自己既獨特之處。咪放長雙眼佢可以紅到幾耐
真心想問佢有咩位可言?
但身邊唔少女仔話佢靚仔
有時女人D審美眼光真係難以理解
agger
已經唔講音準,佢啲咬字同腔調真係好難頂,衰過 Edan

但啲 193 盲粉反而話唱歌聽咬字係老土
係有比較下, 佢同另外三位比係顏值高D, 至於係唔係偶像, 唔係我地幾丁友去話佢係唔係, 係個 market 話事, 而家佢就係好多人鐘意, 成班 fans 又幫佢落哂廣告, 咁即係有market 啦, 有market 公司咪捧, 唔駛實力架, 呢行不嬲係咁, 用錢堆砌知名度同曝光,星夢咁多位都係用錢砌出來, 冇錢sell artist 就唔會紅, 就係咁簡單
學歷靚仔 個名易記
但佢真係好撚廢 40強
193又係 牙朗唔拎牌佢會講牙朗咩?
依家牙朗名氣就大過193好撚多 193意圖明顯想痴廣告啦
依家講運氣 係咁岩大家193高先有個共通點拉得埋
真王祖藍真係唔好講內涵,見到樣就熄電視
仲有李思捷扮型
認同呀 我都無特別反佢
不過想貼返題
顏值算唔算係運氣一種?如果係 其實成個娛圈都大把靠運氣既人
係ga
但至少佢唔駛好似當年千華個d 借運
搞到而家還債咁嘅下場
佢啲所謂「綜藝感」好鬼尷尬
佢嘅所謂「轉數快」只限串人

我真係唔覺得好笑
最開始佢連釗峰都冇多謝 係我個fd係佢個post留言屌佢唔多謝callstar 隔一秒即刻俾佢秒block左 之後佢先扮下野多謝釗峰

小氣狗黎
串得唔係特別好睇嗰下衰
癡撚線你有廿歲
王祖藍舊底咩料都唔撚知你班細蚊仔真係夠撚膽攞佢同193平排(非身高)大佬咪撚咁癲啦
垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞