193算唔算最靠運氣既藝人?

506 回覆
3172 Like 199 Dislike
1. 40強止步 唱歌跳舞咁廢都入到error
2. 紅靠米奇老鼠 聲稱串係佢特點
3. 上紅館靠callstar 最新ig post冇多謝callstar 得comment多謝釗峰
4. 依家就想靠身高痴落張家朗 咁岩大家193
仲有冇補充/反駁?

理性討論非引戰
樓主係到頂住 我快d 走
咪走過黎討論下
樓主RIP
走啊 真話唔講得咖
天光之時 就係error粉殺入黎既時候
除咗靠串人紅咗個下完全冇咩優點
本身靠身高,好少藝人有193
臉皮極厚 算唔算優點
身高193係香港其實唔算特別罕有
純靠身高點做藝人
不過靠高+靚仔都可以講得通既
咪on9, 八両錡完勝啦
193最多咪無料
八両錡閪撚到電視屌觀眾, ig live狂屌鳩人老母
香港開埠第一個啦下嘛, 仲癲撚過荷蘭叻
193連佢車尾燈都見唔撚到啦
我屌你岩
但係明顯193多fans多人氣好多 佢成功過八両錡
勝在夠串就真 你點知佢真唔真
藍絲藝人都係有個句講個句 佢地又勝在夠真?
係咁岩193串得黎又岩大家口味
屌你咩
唉 我知sell貼地 但都唔係咁甩皮甩骨 佢真係好mk 黎黎去去都講知佢咩料 但其實佢又冇料 以前香港要做明星都講真材實料 而家比啲咁嘅人上位 天呀 發生咩事到底
唱跳主持做戲無樣掂
做得呢行係靠運架啦
以前cctvb好多垃圾都上到位啦
153 王祖藍呢啲衰撚過193 n倍
大撚把有實力既浮沉咗十幾年都彈唔起
你估娛樂圏真係講努力就有回報咩
時也命也

利申非error粉 但我寧願睇個高大靚仔喺度9up好過男扮女人肉撚酸
我真係頂唔住 佢啲表情好似以前學校比人恰果啲on9仔 成日整個7字係個下巴度 我屌 30幾歲人 想點
王祖藍冇料?反還反 理性啲好
hi tvb pr
其實邊行都係運氣行先 大家經常講既陳小春都係 娛樂圈最需要有話題性

只不過你口中既垃圾都起碼有一樣掂 但係193真係無樣掂

時也命也就真 就算我點踩 佢都會紅 愈踩愈紅 連燈燈力唔係講笑
我反tbb的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞