[東京奧運] 競技體操 討論區 (6)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
德州惡夢
我諗起佢嗰年篇老屎忽文

分享一下緊張到dm問現場記者結果嘅奧運銀牌雙料得主Miss Komova
德州惡夢啲教練有冇改善到
唔知當年零八班人+ sui lu 點睇
佢個俱樂部又係搞笑嘅
出咗一大堆少年冠軍
然後去到成人組全部GG
初時我覺得係阿Kim唔識防傷
直到Ragan Smith臨比賽都整親腳
我開始覺得個俱樂部係撞咗邪
講真
始終係用最多資源去搵+栽培呢班人
所以先至可以捱到去2012年
早幾年有08年一半心機同資源
都唔使搞到而家咁
築夢2008
同埋主場奧運,槍口一致對外,冇乜點搞宮心計
係咪佢哋教嘅技術有問題
之前youtube是但睇咗啲佢哋學生嘅比賽
啲landings一個恐怖過一個

細個技術唔標準冇事
大個一發育加累積就gg
https://youtu.be/bMNzrjhr2Ko

仲有人ship佢同Aly Raisman
更新:
有人話佢一直都係打封閉訓練
所以今次賽前再打針都已經唔撚work

唔知真定假,不過當年姚金男一年打八針係真嘅,上埋新聞
夾硬嚟 光年篇文都點名咁滯

佢唔跌本身多大約1.5分,同埋唔跌冇咁影響志氣,有機會拎到牌

但成隊最後跌到第7
唔知點解咁鍾意帶傷兵

體操已經mentally 有要求,biles 有心理包袱都揀退賽。有埋傷仲加劇心理陰影同負擔

俄隊贏在今年多比賽經驗,起之前比賽仆多幾次街,反而起奧運相對發揮到水準
13.333 冇記錯的話
其實Rus都唔比美國跌得少 美國衰在無左最無可能甩碌果個Biles仲要變333先輸姐 都係命運
雖然我對CHN無感 其實接唔到杠好小事 經常發生
點解出面班癲狗瘋狂開post恥笑 真係好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞