T-ARA 出道12周年

1001 回覆
59 Like 17 Dislike
智妍唱歌唔差
其實到底發生咩事
4ara 同 素藍 鬧翻
好似無明顯原因? 就咁無神神得4個上返水 另兩個無影咁?又無見佢地有嘈交咁(出新聞)
寶藍後期好似有去學唱歌 (好似係)
所以一句變兩三句
韓國人發現當年屌錯人咪有得上水
素寶無續約 唔計了
但佢地最青春個段時期咁就浪費咗
明明寶藍唱歌都唔差
公司永遠比咁少Part佢唱
公司簡直浪費佢青春
我記得睇過啲人話 係當年MBK唔肯同素藍續約
到後來佢地要自己拎返T-ARA個名
而當時T-ARA係得佢地四個
註冊商標嘅條例,用T-ARA名義嘅只可以係佢地四個
當然啦表面係咁講嘅
老實講去到unfollow都知咩料
先不論私人恩怨,如果四人宣布新增成員又得唔得
啲人話註冊商標條例就係只可以佢地四個
唔知真定假
有啲唔太合理不過無人會知真相
其實unfollow都已經代表咗一啲嘢
大家展望將來啦
時間會沖淡一切 , 希望大家早d好番

有時候呢d 吵架 ,有人讓一步 就會拉返埋

當初素妍親媽講呢句我都仲對 6ara 重組滿希望
但睇過去呢一兩年發生既事
我都想知佢地之間係咪有咩矛盾...
今日先第一次聽 同知道 t ara 出道歌

點解之後冇再唱 明明好聽

https://youtu.be/0jVk3BVBiqQ
https://youtu.be/JydgxPRJCqg
喱個post寶藍同孝敏都有like到 我諗當初應該係真係諗住完約後6ara重組 但後尾傾唔掂數/出現左問題所以先搞成咁 個人覺得佢地台灣演唱會個陣已經鬧翻左 成個演唱會冇咩互動個個都唔係幾開心咁
好人?
我都覺得好聽
但呢首歌太怨婦風,搞到第一次出道仆直

反而我都想知係演唱會係咪有啲歌基本上都唔會唱?
我好似搵唔到we were in love 同 don’t leave 既演唱會版…前者因為師姐唔在場?
第1條片 唔識佢地 真係以為大媽唱歌
d造型同妝 慘不忍睹
其實CCM 係造型上真係好撚孤寒
頭幾次既梳化服都係得罪左造型師咁 又淨係識買平衫
出事後仲衰,果幾件衫著足五年
人地少時打歌著Versace 呀
男友視點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞