T-ARA 出道12周年

1001 回覆
59 Like 17 Dislike
孝敏提個陣講過咩呀?

碌下ig 見到素妍 del左12週年個post

雖然唔代表乜 ,但總係會俾好多fans 無限ff
係喎
唉希望佢哋就算有咩事都好 可以坐低一齊傾掂
最好無事
佢上兩年都係post完一日就del左 我記得孝敏僅有like過佢嘅兩個post佢都del左
第一次係喺2019年 孝敏上mmtg咁啱講起T-ara啲舞步 佢就主動提起左素素ttl嘅一個動作
另一次都係喺2019年 孝敏上radio star個主持開名咁問每個成員嘅近況 之後佢就答左
好似除左喱兩次都冇再提起過素藍
李Qri呢排好似成日錄歌 / 成日post 錄歌相
小明都有
可能準備緊新歌
影手指係咩意思
之前有張戴咗界指
比人話佢定咗婚
成日都被傳
諗起當年隻hide&seek
佢唱得一句 之後成個MV齋企
夫人之前好似講過話會solo出道 可能錄緊solo歌
我覺得佢地成日有歌詞分配不均呢個問題
唔計主唱素既話,五人既分配都側重晒係恩敏度

寶居成日都係得一兩句,智妍又有試過成首得一句然後齋企做model (我們不是相愛嗎 同 懂得那份感覺)

(當然居既唱功不足係主因,但寶藍唱都唔算差?)

話因為想分擔素素主唱壓力、唱功好而加入既雅凜,田園日記入面都係得連續既四句,其他時間都係伴舞

因為人氣比較低所以歌詞再分少啲俾佢?只係惡性循環⋯⋯

睇唔透
咁定咗婚都可以除低影相既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞