呢部機使唔使裝獨立顯示卡?

47 回覆
0 Like 40 Dislike
200w火牛
你玩mini pc呀?
我覺得冇乜問題

大不了咪放煙花
sff機
應該加到300左右,再上就唔岩size
aoc 2舊版最好
呢個較冇3d,低setting都lag
dell 廠機嘅260w 都ok
火牛標嘅火數已經係計咗損耗
例如一隻500W 80%牛佢嘅耗電係 <625W
10400 TDP 65W
預夠你100W RUN其他野
200W牛實夠
加埋DISPLAY CARD就一定唔夠
PG 家長指引 ⚠:以下圖片涉不當行為,敬請家長留意。

1030 1050都應該得既
講真, 我以前部機180 w 火牛, 都加張65w 的卡, 無問題喎
不如用外接顯示卡 唔係食你果200w火牛
類似usb咁?
用 USB Type-C / Thunderbolt 3 比較常見
但多數唔可以即插即用 要開機前插定
咁高科技
建議搵地方執張RX550 4GB 細卡用住先
唔先額外供電,性能又唔算差
用300W牛問加唔加顯示卡,笑咗。
換牛加display 睇你個機箱放唔放得落
見到樓主玩D game同我一樣
幫你推
依家一張卡用你成200幾300w
2021年仲揾到同好
P狗 我知你睇緊 詹仔走咗嗰日我寫咗篇野比佢 今日到你啦

P狗 如果你仲睇到嘅話 我想同你講聲 我仲係睇你唔到明明我已經unblock咗你㗎啦點解都仲係睇你唔到㗎姐你應下人啦

講笑啫

唔怕你同你講啦 其實我一早unblock返你 睇吓你條傻仔自言自語有咩講你好多回應我都有睇 但我每一次都沉住氣 因為我知道 一回應你就輸 由頭到尾你都係想要attention姐
有時真係好想同你講你自言自語係有幾咁戇鳩
但就變咗前工盡廢 變咗唔型 變咗同你一樣level

今日終於可以理直氣壯同你講lu

點解?因為你俾人ban撚咗囉唔通你會喺棺材彈返起身咬我咩

我知你一定會申請新acc 不過就唔可以用P狗個身份同我講嘢嗱喎

你只能夠用一個街外人嘅身份去抨擊我殺傷力低好多前工盡廢喇你知你咁撚蠢 又唔識玩 陣間又自爆多次就好笑

一早同你講咗我係一個語言天才 我知道講啲乜嘢可以令到人最激動 包括呢一句

我知成篇野呢啲都係你嘅死穴 你依家谷住谷住 又冇得講嘢嘅中風樣我就至撚鍾意

最慘係你個fd又block撚咗我 冇人幫你平反你自己好嬲好嬲咁睇呢篇文啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞