sennheiserE835有冇線可以駁電腦?

17 回覆
0 Like 0 Dislike
近排買咗人生第一枝mic
cheap cheap地玩下咁
除咗插amp 之外
sennheiser e835 有冇得買線/轉插 插去電腦錄音?
有嘅話 邊度有得買?

唔太識呢啲求解答
自推
全部咪都無得直插電腦,要另買audio interface
全部咪都無得直插電腦,要另買audio interface

check咗check oh god 好貴
巴打 唔該
facebook搵 香港二手樂器買賣區
我半年前係到買左個2手interface Line6 ux1
印象中好似四百左右
facebook搵 香港二手樂器買賣區
我半年前係到買左個2手interface Line6 ux1
印象中好似四百左右

好啊我check check thx

有冇microphone input?
但條線應該冇得現成買...mono mini jack to xlr female
有條線都仲要試

有冇microphone input?

係咪講緊電腦有冇mic input?有啊有啊
但條線應該冇得現成買...mono mini jack to xlr female
有條線都仲要試

我上淘寶睇到啲咁嘅嘢
有冇用㗎

依張圖好d, 但我都未試過
我有一條, 如困你住港島東, 可以借比你試吓

我唔係住個邊啊
你個條係邊度買㗎?

我唔係住個邊啊
你個條係邊度買㗎?

我果條係自己整, 原本係細mixer 入 電腦喇叭仔, 即係 stereo mini jack 去 左右 xlr female
如果買鴨記原裝果d 會好快打柴, 起碼係用 amphenol 或 neutrik 頭, 線用canare

我唔係住個邊啊
你個條係邊度買㗎?

我果條係自己整, 原本係細mixer 入 電腦喇叭仔, 即係 stereo mini jack 去 左右 xlr female
如果買鴨記原裝果d 會好快打柴, 起碼係用 amphenol 或 neutrik 頭, 線用canare

啊 好複雜 我呢啲小薯仔都係買過支電腦錄音咪好啲
thx 巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞